Saturday, January 06, 2007

Doua FrunzeDoua frunze uitate, undeva departe de lume, undeva unde numai cele doua frunze pot fi fericite, ocrotite de zapada, de frig, de moarte... departe de tot! Impreuna.. vesnic verzi si pline de seva, pline de viata. 2 frunze precum 2 cantece ce canta la unison aceeasi melodie. 2 frunze = 1. Noi suntem cele doua frunze...

2 comments:

Radu Alexandra said...

Cat de frumos...ai devenit romantica :P. sincer...ma cam mir. Cine si mai ales ce ti-a facut? Chiar dk nu te-as cunoaste si as citit asta as putea spune cu usurinta k esti indragostita "pana peste poate" (expresie ce nu imi apartine...am citit eu undeva, dar nu spun unde...secret)... Oricum e frumos sa iubesti si sa fi iubit, asa k eu va doresc tot binele din aceasta lume rea si sa nu va afecteze niciodata nimic... "sa va iubiti mult, bre" :))

Dia Ungureanu said...

da.. se mai intampla si dinastea.. nu doar articole, frustrari si toate cele.. e bine uneori sa mai faci si pauze sa te detasezi, sa te trasformi in frunza si sa stai langa cealta frunza de pe crenguta. Sa va hraniti amandoi cu aceeasi seva. Stii bine cine e de vina si de ce... tot ce pot spune este ca imi place sa fiu frunza. Si ca tin enorm la un mad doctor.. micul meu piroman.

crema de zahar ars