Monday, August 27, 2007

Printre nori

Vara asta am vazut si eu cum e sa fii cu adevarat "cu capu'n nori". Oricum eram.. dar de data asta nu a mai fost la figurat. Intr-o zi foarte calduroasa de iulie, o zi cu cod rosu.. ies din casa pe la ora 10, cu un mini-rucsac in spate si tarand un troller dupa mine pana la metrou. Ma duc spre centru unde trebuia sa schimb metroul cu mirificul expres.. dar cum era cod rosu.. casele de bilete erau inchise. Nu mai puteau ei de oamenii care au avioane de prins. I got lucky.. un mosulica proaspat venit in Otopeni mi-a vandut cartela lui cu o calatorie ramasa.. moment in care imi venea sa-l pup si sa-i multumesc jumate de an.. dar aveam un avion de prins.. primul din viata mea. :D
Am ajuns in aeroport cu vreo 20 de minute inainte de imbarcare.. adica cu vreo 2 ore jumate inainte de a decola avionul. Mai pierd vremea pe acolo putin pana se deschide ghiseul.. apoi predau hardughia de troller ca ma saturasem sa il tot car dupa mine, si ma duc spre locul de check in. Si am avut o bafta destul de chioara, era o coada destul de mica. Dar.. cum nu se poate sa fie totu perfect cand am trecut prin detectorul de metale trebuia sa imi piuie capsele de la panataloni. Moment in care ma gandeam.. "oh.. da.. se putea sa mearga totul struna?". Ma pun sa imi dau jos cureaua, si ma tot freaca la cap ca ce metal mai am pe mine.. eu le zic ca nu mai am.. trec prin usa aia again.. no beep! yey! imi pun in brate cosul cu obiecte personale.. si moving on.. ma duc sper Vama, mai pierd si acolo o vreme pentru ca aia se holbau la un pasaport 10 ani... sau poate doar invatau sa citeasca.. sau.. le placeau moacele noastre :) variante sunt multe. Dupa vreo ora eram si eu in sfarsit la poarta de imbarcare.. unde am avut norocul sa fiu prima.. si printre primii care s-au urcat in avion.. deci... mi-am ales loc la geam departe de aripa *tananana*.
Avioanele mereu m-au speriat putin.. nu e din cauza atentatelor.. nu sunt genul. E era ceva gen teama de necunoscut, chiar nu stiam cum va fi.. si imi era frica, asta pana in momentul decolarii. In momentul in care avionul a inceput sa ruleze pe pista.. eram prea ocupata sa ma holbez pe geam, vazand de sus Otopeniul si Bucurestiul.. si totul mi se parea de parca ma uitam la SIMS sau la Tycoon. Eram fascinata pur si simplu... si cand am ajuns printre nori.. eram deja in elementul meu.. :D nu cred ca exista loc mai fain de vazut un rasarit si un apus. Iar dupa 3 ore.. aterizam in Charleroi.. nici nu stiu cand au trecut alea 3 ore.. norii m-au fascinat total.

No comments: