Sunday, October 07, 2007

Concert Muse Bucuresti

Aici suntem formula finala care a participat la concert. Eu, Lyzz, Emilia si Moty. 4 muschetari devianti care au asteptat rabdatori multa vreme la coada dar nu regretam pentru ca desi eram in sectorul B am avut niste locuri superbe.. chiar intre gardul ce despartea A-ul de B. Deci vedere tare buna. A durat cam multicel pana sa inceapa concertul.. dar pana la urma a meritat. Am avut si marea surpriza sa imi vad pe acolo multi prieteni dragi. Emilia tare desteapta isi uitase biletul acasa si s-a intors dupa el, apoi la Aviatorilor nu-l gaseam pe Motzy, tot acolo am fost abordati de niste fani muse din afara (nu mi-am dat seama exact ce natie erau dar vorbeau ciudat) care venisera special pentru concert si care doreau sa stie unde e stadionul. I-am indrumat, ne-au multumit fericiti si au plecat fredonand ceva si tare voiosi. Deci am avut oarece peripetii, am ajuns mai tarziu decat imi doream eu, dar din fericire am intrat repede, nu ca altii mai ghinionisti care au intrat abia dupa ce incepuse Brett Anderson sa cante. Care apropo a fost tare fain. Un recital bine ales.. care ne-a incalzit pentru ce avea sa urmeze atunci cand se vor urca muse pe scena.
Daca nu ma lasa memoria au inceput cu "Butterflies and Hurricanes", apoi au continuat cu "knights of cydonia", au terminat tot show-ul cu "The Stockholm Syndrome" si alte mel de pe la mijloc au fost "Plug in baby", "New born", "Time is running out", "sing for absolution", "take a bow", "supermassive black hole", "map of the problematique", "feeling good", "citizen erased".. E un show care a facut toti banii. Acum chiar stau si ma intreb cum de au fost asa ieftine biletele. Au facut un spectacol de zile mari, sonorizare excelenta, lumini, efecte, clipulete ce rulau pe cele 3 panouri din spatele lor. Am auzit eu ca au show-uri geniale.. si totusi am fost tare placut surprinsa aseara.
Cat despre locatie, nici nu ma asteptam sa fie asa de fain pe Stadionul de Rugby. Nici nu stiam unde este pana ieri, nici nu stiam ca avem asa ceva pana sa se puna in vanzare biletele la Muse.. dar e o locatie tare buna. Nu ai nimic in jur care sa faca un ecou cretin, e loc destul pentru multa lume, ai mai multe optiuni de a sta, ai si iarba.. poti veni cu paturica de acasa si te pui frumusel in spate, berica sau sucul in mana si savurezi decibelii. Mai vreau.. Muse rocked Arcu de triumf big time! :D

2 comments:

ioanablue said...

suna bine.. sorry ca n-am venit :( chiar as fi vrut, dar... din pacate... next time i'll make it... hope i'll can :)) in plus, in gusturile tale am incredere :P

Shrekutza said...

abia acum am vazut intrarea pe blog:)) Doamne! Ce moaca aveam toti:)) Deja ni se acrise de atata asteptat:) Si multumesc ca ai pomenit si de aventurile de pe drum:))

In final, a meritat:) intr-adevar!