Tuesday, December 04, 2007

The lost room

Un serial produs de SciFi.com in 2006 . La o prima vedere poate nu pare cine stie ce.. sincer si descrierea e putin dubioasa.. dar.. filmul convinge inca din primele minute de capacitatile sale de a te retine vreo 4 ore si ceva in fata computerului. El e prezentat in forma a 3 episoade, fiecare avand alte obiecte cheie de urmarit.

Totul incepe atunci cand unele usi decid sa nu ramana inchise, fiind vazute de un detectiv. Acesta primeste intr-un moment oarecum idiot, de la un pustan pe moarte o cheie, singurul lucru stiut despre ea este ca "poate deschide orice usa"... dupa care pustiul isi da ultima suflare. Si asa... prin aceasta cheie descopera o camera pierduta, o camera care te poate duce oriunde in lume, o camera unde poti fi in siguranta, o camera care putea fi accesata din orice loc. Dar o camera care ascunde un mister... o camera ce era candva populata cu obiecte, cand o schimbare s-a produs.. o camera ce se restarteaza atunci cand o redeschizi... o camera pentru care multi ar ucide... :D
O idee originala, si bine ilustrata de SciFi. O mini-serie ce nu trebuie ratata! (din cate am inteles a fost si va mai fi difuzata pe AXN).

1 comment:

ana tudor said...

Ohoo... superb serial...
Il urmaresc cand il prind pe AXN Sci-Fi..
Mi-e lene sa il iau si sa il vad pe Pc... Dar la Tv mi-l dau ei asa ca il voi viziona in continuare cu multa placere:)