Sunday, January 06, 2008

Revelion 2007-2008

Un revelion cu peripetii, as putea spune.. initial trebuia sa-l fac in Buzau, apoi.. am auzit zvonuri ca mutam tabara la Brasov, si dupa vreo 2-3 zile.. in Constanta. Era o zapaceala ce trona in mintile prietenilor mei buzoieni, asa ca la inivitatia.. Andreei si a lui Alex(poza sus), am ales sa schimb radical planurile, si sa mai fac un revelion in capitala, dar totusi.. destul de departe de "cercul de foc" de prin pietele centrale. Asa.. so.. cu 2 zile inainte de rev.. mergem la Andreea acasa.. dupa ce Alex.. ne ratacise vreo hmm.. jumate de ora aiurea prin zona.. (oricum te-am iertat ;)) ) si reusim oricum sa ajungem la timp. Acolo am format comitetul de decizii asupra Revului, ca a doua zi.. sa ne intalnim intr-o formula mai numeroasa pentru cumparat and carat ;)). ZIs si facut.. asa ca pe 30 ne-am intalnit ca niste floricele la intrarea in CORA, ne-am inarmat cu multa rabdare, am luat 2 cosuri.. din care am folosit doar unul =)) ca bineinteles unul il plimbam dupa noi pe post de mobila (aveam doar geci, rucsaci and co). Se holbau toti la noi.. vreo 8 nebuni care aveau un carut plin de haine.. :D Am ajutat si noi la "vandalizarea rafturilor" care erau deja cam goale.. am si furat din alte carucioare nepazite 2 baxuri de suc :-" (nu e vina noastra ca erau singurele pe acolo.. parca ne implorau)... am facut niste cumparaturi enorme.. cred ca am dat vreo 4 milioane si ceva pe multa mancare si ceva bautura.. :D
Pe 31.. Alex a fost primul care a venit.. eu a 2-a.. si imediat ce am ajuns.. am trecut amandoi la umflat baloane ca 2 copilasi cretini.. si Andreea saraca se strica de ras in jurul nostru ;)). Timpul trecea.. soneria suna.. si dupa ce am avut si muzica.. :D am trecut pe facut sandvisuri.. (am facut munca de voluntariat la bucatarie ;)) ), am inceput sa socializam, sa bem.. sa sunam, sa trimitem si sa primim sms-uri.. :D Si.. ne-am distrat tare bine.. pana aproape de ora 12.. cand am realizat ca hopa.. trebuie sa iesim si noi afara.. ;)) si in graba de a prinde momentul in strada cu sampanie, am iesit (unii dintre noi) in sosetele. Bine.. de euforie nici nu am simtit frigul, si am rezistat eroic vreo 15 min pe pavajul rece. :D Am ras, am baut sampanie (Cricova :x), am aprins niste artificii aprobate de lege (=)) am respectat si noi legea ) ca in poza.. am facut poze de grup.. si totul a fost frumos. Apoi revenind in casa am avut parte si de o bataie cu frisca.. am mai mancat din saltele de BOEF (cred ca erau peste 10 salate la party... fara sa exagerez.. fiecare aproape adusese un castron :)) ). Am trecut in noul an.. undeva pe langa Piata 1 mai.. departe de nebunia dintre blocuri unde risti sa te trezesti cu o petarda in cap, cerul a fost superb luminat din toate partile, prieteni buni in zona.. :D ce-ti poti dori mai mult?

3 comments:

Shrekutza said...

La multi ani Zuzi:)


Stiam ceva din poveste, dar acum citind-o pe toata... Ai avut parte de multa distractie:D

Anonymous said...

sal, nu ne cunoastem dar va felicit pentru bucuria de viatza de care dati dovada si parintii tai...ce mai?...sa-ti traiasca...par minunatzi:)......si bloggeri adevaratzi.

bye,
George

AlexC said...

Best spent New Year's Eve Party ever. We had a hell of a time. Damned be that tomato juice. :D