Tuesday, February 19, 2008

Dirty Elegance

Cea mai nouă descoperire, de care sunt foarte mândră pe anul ăsta, este DIRTY ELEGANCE. Încă mă întreb cum aş putea descrie albumul ăsta pentru a vă convinge cât este de genial.. am rămas spechless incă de când am auzit prima melodie, ca apoi albumul să mă fascineze intr-un mod obsesiv. Nu ar avea rost sa vă dau copz paste de pe vreun site cu o descriere a lor.. tot ce vă zic este să acordaţi 5 minute, pe LAST FM, formatiei... Go and press play!!!

5 comments:

ioana said...

i have to say that i like it ... i like it very much... de fapt cam 97% din ce imi recomanzi in materie de muzica imi place...hmmm...nu te umfla in pene acuma ca nu-i bine :)) :*:*

Spadez said...

e full track nu free track. thus nu poate fi downloadat :-)

Tathenen said...

Eu am facut rost de album :P ,iar Wirrok e pur si simplu obsedant :))

Muzica Nu Ucide said...

Dia, Dirty Elegance au scos un album nou, "Ode to Bartleby". Da-mi un PM pe gholem_01 (yahoo) daca il vrei! :P

Dirty Elegance au chestii de chill-out, intr-adevar, dar cea mai pregnanta influenta la ei este trip-hop-ul. Just pays off!

Sergiu

motricfunction said...

am descoperit si eu astazi dirty elegance.inedit,pe gustul meu.recomand si saltillo din aceeasi categorie de muzica.suna chiar mult mai bine decat dirty elegance :) app. unde mai pot gasi alte albume dirty elegance?am doar finding beauty in the wretched.