Thursday, March 27, 2008

What love is (ce este iubirea)

Un film tare haios, un film realizat destul de simplist.. aproape toată acţiunea se petrece într-un singur loc.. în casa lui Tom (Cuba Gooding Jr) care este părăsit de prietena lui tocmai de "Valentine's Day".. de aici începând nebunia. Se trezeşte după câteva minute cu prietenii lui la uşă.. şi începe acţiunea, ei să se lamenteze.. să vorbească fiecare despre relatia ratată, despre femeia perfectă, despre sentimente.. este un început de film.. interesant. Vezi lumea bărbaţilor prin ochii lor, prin ideile lor, cuceririle lor.. tacticile lor.

Un film care prezintă realitatea cotidiană a relaţiilor, un film teribil de haios, cu multe glume.. despre sex, despre gay, despre iubire.. în principiu despre orice. Dar.. apoi.. prin intermediul unor tipe ce fuseseră invitate la partz de către Sal (Matthew Lillard) ce fusese şi el părăsit în aceea dimineaţă.. Vedem părerea feminină despre relaţii, bărbaţi.. sex.. despre multe, unele ce pot fi considerate tabuu. E un film interesant per total.

Cuba Gooding e un actor interesant. Joacă bine cam în orice rol.. şi se pare ca de data asta, deşi este un film ce nu atrage atenţia cu nimic iniţial.. după ce îl vezi.. rămâi cu un sentiment ciudat.. pentru ca totul in film.. este pe bune.. uneori simţi de parcă te-ar cita careva pe tine. E de văzut! Când ai vreo oră şi ceva.. "What love is" e o alegere bună.

No comments: