Monday, June 02, 2008

Bacaul noaptea

Nu poţi zice că ai văzut un oraş dacă nu îl vezi şi noaptea.. şi unele oraşe sunt atât de faine noaptea.. încât îţi vine să rămâi pe balcon holbându-te la ele. Bacăul este liniştit.. după 10 seara domnea pacea deşi eram în centru. Câteva furnicuţe ce mai mergeau agale pe stradă.. agitaţia în trafic mai mult în rândul taximetriştilor.. şi.. lumini peste tot. Panorame superbe.. un oraş pe care îl priveşti cu plăcere într-o seară răcoroasă de final de primăvară. Mai mare plăcerea să te plimbi pe stradă.. :)

4 comments:

Eustake said...

Am fost si eu vara trecuta vreo 5-6 zile in Bacau. Un oras dragut, relativ linistit. Nu scapi insa nici aici de evenimente mai putin placute, dar una peste alta e un loc mai curat, mai placut decat multe parti din Bucuresti. Noaptea nu m-am plimbat pe strazi, mai ieseam la balcon sa vad privelistea doar... Din locul in care stateam nu descopeream imagini deosebite, dar... era frumos de stat asa sa te uiti macar pe strada aia... Si da, cred ca e orasul cu cea mai mare densitate de taximetristi...

Dia Ungureanu said...

mare dreptate ai.. e full de taxiuri oriunde arunci un ochi :)) partea buna e ca nu au tarife de Bucuresti ;))

ioana said...

[nu ca ma laud cu acest oras hihihi] dar este superb! il ador! abia astept sa ma duc la bunici... dar dia, mama, pe unde te-ai plimbat tu, ca yo sa stii ca am vazut semafoare...(si ma duc acolo de cand eram de-o schioapa :D )

Dia Ungureanu said...

prin centru nu erau semafoare :))