Sunday, July 06, 2008

Bacalaureat 2008 per total

S-a dus şi ăsta.. s-a terminat în sfârşit bacul.. în urmă cu vreo 24 de ore.. când mi-am aflat rezultatele. Înainte de toate.. trebuie să mărturisesc că.. mulţi au avut dreptate, e mai uşor decât pare din afară. Sau mai bine zis.. cel mai greu e până intri în sală şi primeşti subiectele. Din momentul în care ai subiectele în faţă.. deja nu te mau gândeşti la nimic. Pe mine mă ucidea pur şi simplu aşteptarea... eram ţinuţi în săli încă de la 8 jumate.. până în jur de ora 10 când ne venea plicul cu subiecte. Am avut şi bafta să îmi pice lucruri despre care sa pot scrie cu mare uşurinţă.. mai ales la istorie, la engleză.. si pe la subiectul 3 de la geografie. Materia a fost multă, am învâţat cât am putut.. şi mi-a picat ceva ce am ştiut.. şi am putut să mă leg şi de diverse.. incât să fie bine. Acum pot urla şi eu.. precum Tudor Chirilă în cântecul 18 ani

Bacu l-am luat uşor,
Am copiat la mate şi la sport.
Şcoala s-a terminat,
Libertate frate, poate facultate, şi viaţă de noapte
Din fericire nu am dat nici mate şi nici sport.. dar acum chiar cred că l-am luat uşor. Deşi a fost o perioadă stresantă, nopţi de nesomn, cafele peste cafele, foi zburând peste tot, telefoane ca în gara de nord, nestea, călduri sufocante.

Bacul a rămas doar un examn arhaic.. al cărui singur scop este de a stresa în cel mai cumplit mod.. şi total inutil. El a rămas de pe vremea când să ai liceul terminat însemna ceva.. acum nici ca măturător nu prea eşti primit. Până şi o secretară ca să faca cafea şi să răspundă la telefon are nevoie de facultate mai nou.. aşa că e doar un hop inutil.. pe care ne chinui să-l trecem.. ca apoi să ne reapucăm de învâţat pentru admiterile care urmează la scurt timp după.

Dar cu toate astea.. s-a întâmplat şi ceva frumos.. la care nu m-as fi aşteptat vreodată. Ieri.. în jurul ore 2 şi puţin.. am primit cel mai şocant telefon.. o foarte bună prietenă.. m-a anunţat că sunt prima pe liceu.. am crezut că este glumă.. până am ajuns acolo şi am văzut că.. chiar eram prima cu 9.66. Un lucru la care nu m-aş fi aşteptat de la bacul ăsta. Dovadă.. ca lucrurile faine se întâmplă când te aştepţi mai puţin şi de unde te aştepţi mai puţin.

5 comments:

La fille du the said...

Ţi-am zis eu... :)

Mult soare de aici.

yasunary said...

\:D/\:D/

meriti din pliiiiiin:D:D:D:DD::D


felicitari si t ubee:X:X

ioana said...

vezi vezi vezi??? ti-am zis eu! :D:D *hugs*
felicitarile mele de aici de la...mai multi km departare...sper ca acuma te-ai linistit :D si
bafta la admitere! :*

Dia Ungureanu said...

Da Cris.. ai avut dreptate cat 10.. multam pentru tot!

@yasunary - multam S! Pentru toate ovationarile si increderea pe care o ai.

@sisa - wuff u too! hug! Da.. stiu, a trecut cu bine.. si daca tii tu iar pumnii de acolo de la departare sigur va fi bine!

Moni said...

Bravoooooo! ma bucur pentru tine..eu nu am invatat decat la Limba romana tot anul...si am luat 9,04 media de bac...sunt mai mult decat multumita! Urmeaza admiterea asa ca iti doresc succes in continuare! :-*