Sunday, December 07, 2008

Luminile din centrul capitalei - Bulevardul Unirii Bucuresti

vedere înspre Magazinul Unirea şi câteva ghirlande albastre
o vedere superbă înspre Casa Poporului.. pe lateralele Bulevardului Unirii fiind Piaţa de Crăciun.
Este primul an în care se face o încercare aşa de faină şi curajoasă. Oprescu este destul de blamat de unii că a avut marele tupeu să blocheze o arteră atât de importantă.. asta în loc să se bucure.. că încet, încet Bucureştiul nostru devine p capitală europeană.
Târgul de Crăciun nu era foarte consistent.. dar încă nu îmi fac griji.. am văzut ca o multitudine de căsuţe nici măcar nu erau încă date în folosintă. Am văzut şi multe tâmpenii pe la tarabe.. dar şi căteva lucruri faine.. important este că se simte atmosfera de Crăciun.
Măcar vinul fiert, ceaiul, ciocolata caldă şi altele erau din plin.. şi puteai să te încălzeşti puţin ca să răzbeşti rafalei de vânt ce te izbea.
Bulevardul Unirii arăta tare fain! Se pare ca albastrul îi prielşte.. mai ales.. aşa privit totul de pe mijloc.. începe să semene a oraş fain.. începe să miroasă a sărbătoare.
Lumea.. iese la plimbare.. pe jos sau cu trăsurile trase de Moşi Crăciuni. Oricum.. după gustul meu.. mai puteai fi adăugate nişte luminiţe în piaţa de Crăciun.. pentru că părea totuşi că ceva lipseşte în ciuda puhoiului de oameni şi a fericirii ce izvora din toţi.
Mi-au plăcut căsuţele.. erau fainuţe, din lemn.. deşi cam micuţe dar cochete.. şi gata să te întâmpine cu ceva fain. Sper ca zilele viitoare să fie toate deschise.

2 comments:

Catri said...

Hi!hi! Bucuresti!!!!
Thnkx Dia, nici nu stii cat de mult imi doream sa vad asta. Pups!

Dia Ungureanu said...

Ma bucur ca iti place! :D Din pacate aparatul meu face figuri si pozele nu mi-au iesit pe cat de fain doream eu. Asa ca daca nu isi revine nu stiu daca apuc sa mai pozez si pe la Universitate-Romana ca si pe acolo e tare fain! E o placere sa te plimbi prin oras momentan! :D