Monday, December 08, 2008

Pasajul de la Universitate

Uimitor! Se pare că este gata, frumos şi pregătit de Crăciun. Oprescu s-a ţinut de cuvânt că până în data de 15 decembrie pasajul va fi gata. Deşi nu are încă niciun spaţiu comercial.. tot este o adevărată privelişte pentru noi acum.
Eu cel puţin am rămas plăcut surprinsă în această dimineaţă când am găsit totul gata şi cu brăduţul pus frumos şi ornat în mijloc şi cu un nene paznicul lângă el.
Acum.. mai mare dragul să te adăposteşti aici de vremea rea.. mai ales că am auzit că se va deschide o ceainărie.. Ar face ceva vânzare pe aici la câţi studenţi dornici să se încălzească după ce fac frigul prin unele zone ale Universităţii sunt.

9 comments:

Tomata cu scufita said...

Woooow, ce frumos arata. :)
Imi aduc aminte ca la momentul vizitei mele in Bucuresti, era numai moloz pe acolo si arata mai degraba a darapanatura. :P
Cand mai vin, musai sa il vad si eu. :)

Dia Ungureanu said...

Bucurestiul incepe sa arate fain zilele astea, chiar sunt mandra de domnul Oprescu! :D Pai.. si acum o saptamana si putin era plin de moloz, praf si diverse zgomote metalice ce te scoteau din minti, plus ca aveai un loc limitat pentru a circula. Cand ajungi prin B, let me know :D

Catri said...

Wow! Si totusi ce s-a intamplat cu anticarii?...devenisera deja parte din peisaj.

Dia Ungureanu said...

Cred ca se intorc in curand.. mai ales ca de abia de acum incolo daca incep sa reinchirieze locurile.. oricum i'll keep yoi posted daca reapar in curand :D

DJAx3L said...

Frumos. Vazusem pe realitatea exact cand a fost terminat impreuna cu imagini cum arata in timpul lucrarilor. Eu sunt bistritean dar din cate vad la tv cred ca Oprescu este demn de laudat.

Dia Ungureanu said...

Da! Pana acum Oprescu chiar e demn de lauda! Astept cu nerabdare initiativa cu cei 4000 de mosi Craciuni ;))

Eustake said...

Ma mir ca au pastrat atata spatiu pentru calatori in defavoarea magazinelor. E mare lucru. Iarna insa nu va fi asa fain pentru ca aluncei pe acolo de zici ce-i aia daca nu esti incaltat cu ce trebuie. Chiar s-a nimerit sa fiu acolo cand Oprescu dadea interviul in pasaj la deschidere. Sper sa nu fie prea repede distrus de vesnicii si numerosii idioti care trec pe acolo.

Alexandra Radu said...

Miercuri, 3 decembrie 2008, am trecut, la fel ca in fiecare zi, in drumul meu spre facultate, prin pasajul de la universitate...moloz, zgomot, aglomeratie, o atmosfera de disconfort. Aveam sa parasesc Bucurestiul pentru cateva zile, asadar si pasajul :P. Luni dimineata, 8 decembrie acelasi an :P, am gasit totul schimbat. O schimbare benefica :D, nu imi venea sa cred ca toate elementele nefavorabile din pasaj nu mai erau, iar locul arata foarte bine :D. Am inceput sa scriu povesti :-"

Dia Ungureanu said...

@ Alexa si Eustache: Avem bafta! Bucurestiul se schimba si din fericire traim si noi sa vedem asta si sa ne minunam ;))