Sunday, December 07, 2008

Spectacol de lumini si foc in Parcul Carol

Aşa arata îndeaproape.. un mic felinar din Parcul Carol. Erau.. peste tot.. de la mausoleu până spre ieşirea din parc spre farfurie. Unele erau stinse.. altele tocmai se pregăteau să fie reaprinse.

Era o privelişte faină.. şi sincer o iniţiativă de apreciat!
Carolul arăta interesant.. plin de mici luminiţe de o parte şi de alta a drumului principal.. şi oameni care treceau pe lânga ele.. şi le reaprindeau.. sau le mai aranjau. În faţă, pe scări.. era chiar desenată o formă faină din felinare aprinse.
Pe pod.. înspre mausoleu, pe acele tufe imense.. erau frumos expuse niste fotografii superbe, mai toate însoţite de un mesaj pe măsură care să te facă să zâmbeşti sau măcar să te pună pe gânduri. Păcat că parcul e slab luminat.. şi pozele nu au profitat de expunerea ce o meritau.
Echipa care a organizat totul era destul de tânără.. şi deşi ne aşteptam la ceva mai mare şi mai spectaculos.. tot sunt foarte happy de ceea ce a fost. Atmosfera a fost ok, muzica la fel, frigul era şi el prin zonă.. dar focul a făcut deliciul chiuitorilor.
Spectacolul a durat aproximativ o jumate de oră. A început cu 2 dude care fâtâiau nişte mingi luminoase ce îşi schimbau culorile.
Dar adevarata distracţie pentru care toţi venisem era FOCUL! Ce să mai.. era deliciul oricum avea la el un aparat cu funcţie de manual şi un trepied. Focul iese interesant pe expunere mai mare nu-i aşa?
Şi la plecare.. cineva din organizatori.. a venit la microfon, ne-a mulţumit pentru prezentă, şi ne-a invitat să plecăm acasă.. cu câte un felinar de hârtie. Era foarte frumos să vezi undeva în departare o mare de oameni ce plecau cu felinarele.. mai ales că cele ce erau aprinse pâlpâiau atât de frumos în zare..

Mai multe detalii chiar pe site-ul lor http://www.festivalul-luminii.ro/

1 comment:

Iulia said...

foarte dragut:) pacat ca le-am ratat.aveam in plan sa vin si eu :( asta daca nu faceam rute facultate-spital si spital-acasa...