Saturday, January 17, 2009

Bulgarii au cel putin o melodie buna la Eurovision


Unul din cei mai de succes cântăreţi de la ei. Se numeste Grafa (care înseamnă Contele) şi este un fel de Justin Timberlake al bulgarilor, pentru că îl poţi vedea mai peste tot cântând ba singur ba în duet. Şi.. trebuie totuşi să apreciem faptul că melodia sună extrem de dansabil, fără a înţelege versurile. Şi clipul are şi o idee faină faţă de multe din "candidatele noastre" la Eurovision. Până şi bulgarii ajung să sune mai bine decât noi. Piesa celor de la zero.. în frunte cu Moga dezamăgeste, pentru că au ales să copieze pe faţă începutul melodiei Chasing Cars de la Snow Patrol. Măcar de căutau şi ei o melodie mai puţin arhicunoscută. Momentan nici bulgarii nu si-au ales reprezentantul, dar eu sper să câştige Grafa, măcar el are ceva şanse la un loc fruntaş, pe când noi nu ştiu când vom repeta performanţa celor de la Sistem care au dovedit ce înseamnă show şi piesa de Eurovision. La noi, important este ca acele fosile să nu mai jurizeze! Atunci, dar abia atunci! vom avea piese bune cu şanse de reuşită. Până atunci... ne va lua somnul ascultând romanţe.

6 comments:

Mircea Popescu said...

Se mai intampla si asa minune :)

Noi parca nu prea aveam mare lucru editia asta, dar parca citeam pe undeva ca se poate sa nici nu se tina.

Dia Ungureanu said...

Pana si bulgarii au melodii mai faine si culmea cantate in bulgara! Noi nu stiu ce sanse avem, melodiile de anul asta sunt dezamagitoare pentru mine. Daca nu se tine, oricum nu pierdem nimic, eventual nu ne mai facem de ras :D

UFO said...

E o melodie usor de retinut, cred ca bulgarii intra sigur in primii zece iar noi o sa repetem scandalu de anu trecut, ca la noi nu ne "simtem bine" daca nu iesim in evidenta prin prostie.

Dia Ungureanu said...

Asta dacă e aleasă melodia asta..că au şi ei câteva piese de îţi vine să spargi geamurile. Să vedem dacă la alegerea piesei vor fi măcar mai deştepţi decât noi.

Alexandra Radu said...

Dar de melodia aleasa de noi ce parere ai :-"?

Dia Ungureanu said...

Noi ca de obicei trimitem o retarditate de melodie cu care sigur nu vom face mare valva. Juriul mereu e contra publicului.