Tuesday, January 27, 2009

Leapsa despre copilarie

1. Cât de departe eşti de copilărie?
Nu foarte departe. Sunt mereu un copil. Nu trebuie să mă manifest constant ca să fiu. Mai ales când redescopăr ceva din copilăria mea, precum un episod cu Pif si Hercule sau un episod din Power Rangers, sau când fac rost de toate episoadele cu Captain Planet... devin mai mult decât copil, mă simt ca şi când aş retrăi acele momente, în care vedeam muuuulte desene animate pe antenele tatălui meu de nemţi. Ştiu că în aceea vreme RTL era febleţea mea din cauza multitudinii oferite. Şi ca să nu mai vorbesc că şi acum aş mai alerga pe dealuri primăvara după fragi, doar că nu mai am timp.

2. Mai ai prieteni din copilărie?
Cei mai vechi prieteni pe care îi am datează de la grădiniţă, aşa că we go way back. Am locuit într-un orăşel mic şi nu mă supăr. Am prieteni buni de ani de zile, ceva ce acum e rar de găsit. Mulţam guys! Apoi mai am ceva prieteni şi din 1-4, am din celelalte clase din Buzău, din liceu.. cam peste tot am acum cel puţin un om pe care să-l pot numi prieten. Dar cei cu adevărat vechi se află în Valea Jiului.

3. Care sunt cele mai frumoase momente ale copilăriei tale?
În mod sigur ieşirile pe munte. În aproape fiecare weekend ieşeam cu ai mei şi cu alţi prieteni să campăm sus prin munţi. Aveam noi nişte locuri faine ( Câmpuşel şi Valea Arcanului - pentru cunoscători) unde îţi era mai mare dragul să stai, să îţi susure apa în urechi, să faci mereu focul. Eu eram mereu Speedy Gonzales care alerga după lemne. Era plăcerea mea să fac şi să întreţin focul. Mai ales că eram mereu păzită de scumpul meu dalmaţian Max. Aşa că.. aş putea spune ca Max a fost copilăria mea. L-am primit în clasa 1.. şi el mi-a oferit multe amintiri superbe, care mi-au redovedit mereu cât de devotat era şi ce prieten excepţional.

4. Câte vise de copil ţi-au fost îndeplinite?
Destule s-au împlinit, iar altele încerc să le împlinesc acum. Important este ca de cele mai multe ori visele devin realitate dacă lupţi şi îţi doreşti asta.

EDIT - leapsă primită de la Sunshine şi care merge mai departe la Liviu, Ema si Spadez.

2 comments:

Sunshine Sarah said...

he he... my first kiss... la 12 ani :D

Giselle said...

ce frumos :)