Friday, January 16, 2009

Secretarele de la Fac de Drept

Ador birocraţia din România! În facultate văd un anunţ.. "Pentru a depunde cererile pentru bla bla.. mergeţi în zilele de 12-16 la Rectorat la Facultatea de Drept". Eu văzând acel anunţ în toată facultatea nici nu mă gândeam ca nu este corect, aşa că dis de dimineţa am ajuns pe la Drept, ca să mă trezesc că se urlă la mine ca doamnele secretare care oricum sunt pe "program de gravide" că dânsele mai mult nu pot şi nu duc, că ele nu au program vinerea şi că nu le pasă. Le spun frumos că în toată facultatea mea era afişat că azi este ultima zi. Ele îmi spun extrem de răstit că a fost ieri! (mă mir că nu au dat cu vreun capsator după mine la cât de revoltate erau că le întrerupsesem liniştita şuetă ce o aveau împreună cu cafeluţa). Eu le explic că datele din facultate erau 12-16 iar ele îmi spun atât de senin.. că e greşit! Şi că DEFAPT adevăratul program de zile era 10-15 (de ţinut cont că 10 şi 11 erau în weekend). Mă enervez, mă pufneşte râsul.. şi le întreb când mai pot veni..iar ele zic peste o lună pe data de 10. Sunt curioasă dacă cade tot în weekend care e nebuna de secretară care CHIAR va fi acolo! Doar încă un episod din cretinismul de a te afla pe această mirobolantă funcţie, de om scărbos şi absolut cretin care nu are habar nici când e weekend având tupeul de a mă minţi în faţă! Este este Universitatea Bucureşti.. mereu surprinzătoare când ai vreo problemă sau când trebuie să depui acte!

2 comments:

alibus said...

Ai dreptate,

Imi amintesc ca atunci cand am dat la master a trebuit sa adun o groaza de semnaturi de la ghisee adiacente celui la care trebuia sa ma inscriu. in mod normal toate informatiile erau de la ei si le-ar fi putut comunica mult mai simplu fara sa treabuiasca sa le iau eu pe fiecare in parte.

Dia Ungureanu said...

Dar nu ar face asa ceva! Secretarele sunt ceva special in Universitate! Parca ele ar cele care tin cladirea sa nu cada. Imi povestea si mama ca inca de pe vremea ei erau (in mintea lor) atat de importante. Si nu te-ar ajuta pentru nimic in lume, parca ai fi dusmanul lor numarul 1 daca iti permiti sa le deranjezi ca sa intrebi ceva!