Monday, February 02, 2009

Deasupra norilor

odată în viaţă toţi ajungem sus
fie că ajungem cu sufletul, sau fizic într-un avion
ce se vede de sus.. nu se compară cu nimic. Este o fericire de nedescris, mai ales pentru iubitorii de frumos.
Esti fericit în orice fel ai ajunge sus.. chiar dacă ştii că până la urmă va fi nevoie să cobori.
Imagini.. făcute deasupra Belgiei, cu câteva minute înainte de a ateriza pe Aeroportul Brullexes Sud, adică Charleroi. Nu-i aşa că pare totul atât de fain de sus? Pentru o mică părere despre Bruxelles, site-ul Calători prin lume, vă stă la dispoziţie aici.

4 comments:

Tomata cu scufita said...

N-am fost niciodata cu avionul, dar o sa merg. Si atunci o sa stau numai cu ochii pe geam. Sper sa nu mi se faca rau. :D
Sunt foarte frumoase pozele, ca toate pozele tale de altfel. :)

Dia Ungureanu said...

In primele minute de decolare este mai dificil, dupa care stomacul revine ok. E.. si cred ca e mai mult frica de avion decat urcarea. Dar este o experienta faina. Am avut si bafta ca la prima mea calatorie sa pic la geam si sa ma pot uita linistita la superbitatea de panorama timp de aprox 3 ore. :D A inceput sa imi placa cu avionul!

ioana said...

AHA!! SI ziceai ca tu nu te urci in avion!! Da, daca stai la geam e mai usor. Doar sa nu te uiti la aripa avionului caci...e mai bine :D Eu ti-am zis draga mea ca e mai usor cu avionu! Dar bine... nu o sa schimb avionu pentru o sansa de a mai merge cu tine cu autocarul si sa incepi sa urli de fericire ca ti-a pus vamesul viza LOL :D (a se retine ca nu zic ce ai spus tu!)

Dia Ungureanu said...

Da, in avion nu am mai urlat ca atunci in vama! Defapt daca am fost singurica nu am mai scos nicio perla dinaia demna de scris pe tabla dirigai atunci cand facea lista de "clasici in viata" ;)