Sunday, February 22, 2009

Left outside alone

And I wonder if you know
How it really feels
To be left outside alone
When it’s cold out here
Well maybe you should know
Just how it feels
To be left outside alone

Asta este o poză ce m-a obsedat. Nu ştiu de ce! Pur şi simplu mi-a plăcut mult, faţa Ancăi, reflexia lui Bogdan (ze fotograf), mica parte din Sighişoara ce se zăreşte în fugă pe geamul acelei uşi. Este o poză care poate spune multe.. pentru fiecare. Eu pur şi simplu am modificat-o puţin şi în acel timp versurile de mai sus poped-up în capul meu. Din cauza pozei... îmi este teribil de poftă de Sighişoara.. mai ales că mereu am admirat-o în pozele altora şi niciodată ale mele.

5 comments:

Mariuskl said...

Eh, poate o sa apuci la primavara sa vezi Sighisoara. Eu stiu ca o sa ajung pe acolo prin aprilie... ma rog, vreau sa ajung acolo :D

Tomata cu scufita said...

Si eu vreau la Sighiiiii. :) Poate facem in asa fel sa ne intalnim pe-acolo. :D Ar fi super fain.

Dia Ungureanu said...

Nu suna rau deloc! Punem de-un mic meet, preferabil imd dupa sesiunea din vara ca mai devreme mie imi va fi imposibil. :D Dar m-as bucura enorm!

Tomata cu scufita said...

Poate si mai incolo, ca eu am dizertatia prin iulie... si nici macar n-am inceput-o. :D Probabil o sa ingras porcul in ajun.

Dia Ungureanu said...

A.. sigur! Punem noi tara la cale! :D Sau poate ajung eu prin TM ca de prea multe vreme tot amenint. E cazul sa ma si tin de cuvant!