Friday, February 06, 2009

Prima sesiune

Nimeni nu poate ştii cu adevărat ce însemnă defapt o sesiune. Auzi multe, fiecare cu propria lui versiune, pentru că fiecare percepe totul diferit. Prima sesiune cred că este cea mai grea. Te loveşti de un nou sistem, te loveşti de indiferenţă, te loveşti doar de informaţii noi pe care trebuie să le asimilezi. Un student în sesiune.. este un om care dispare vreo 2-3 săptămâni de pe radar. Oricât de mult a învăţat în timpul anului, tot se va strofoca să mai îngraşe porcul în ajun. Uneori merge, dar sunt şi facultăţi unde nu. Important până la urmă este să treci de această probă de stresiune ca apoi.. să te bucuri că ai scăpat. Cu restanţe sau fără.. tot te numeşti student!

2 comments:

Anonymous said...

Oh...Dia mea draga!Si s-a terminat si sesiunea asta! Marea prima sesiune. Sunt cheauna de somn si ma intreb "pentru ce toate acestea, domnule?".Am incheiat.Ma duc sa ma culc.Vreo 3 zile.

Iulia said...

Norocoas-o! eu mai am din sesiune un examen:( maine dimineata la biochimie..cea mai abstracta si imposibila materie ever:|.Parca ma si vad restanta:))