Sunday, March 08, 2009

Ani de liceu - Ultimul clopotel ziua festiva


Vorbind cu câţiva colegi recent.. mi-am readus aminte de liceu şi mai ales de cât de frumos fuse ultima noastră "oră" împreună. O oră care s-a întins pe o jumătate de zi. De dimineaţa de pe la ora 8 şi ceva până pe la 4 am stat împreună. Întai la defilare, apoi la ora deschisă, cand ca de obicei am pus noi în scenă câteva recitaluri care au ieşit ok. Am vorbit, s-a plâns, ne-am îmbrăţişat.. şi apoi am traversat strada şi am fugit în draga noastră bodeguţă unde am mai stat vreo 2 ore la palavre. A fost o zi superbă de vară.. În pozele de mai sus se poate vedea şi superba noastră clasă în care ne-am petrecut 4 ani. Îmi place că săptămâna asta am tot dat nas în nas prin oraş cu câţiva colegi, aşa că uneori nu contează cât de mare este un oraş, pentru că ne putem întâlni în cele mai ciudate locuri şi haioase circumstanţe!

6 comments:

Alexandra Radu said...

Sunt prima care lasa comment...dar nu stiu ce sa spun. Urmaream filmuletul si ma gandeam cat de frumos a fost, ce zi speciala...cert este ca va ramane mereu in memoria noastra. Si totusi...nu as vrea sa ma intorc, noi am fi altii, iar lucrurile nu ar fi la fel. Dar...suntem fericite cu situatia de acum :D:X. Am plecat de la nu stiu ce sa spun...si nu mai m-am oprit :">

Dia Ungureanu said...

Nici eu nu mi-as mai dori sa mai dau bac-ul again! :D Dar a fost frumos.. am avut parte de ani faini impreuna!

Alexandra Radu said...

dar anii continua...mereu impreuna (noi :-"). nu pot sterge zambetul si nici nu vreau :X...iar motivul il cunosti :X

Alexandra Radu said...

Cu mentiunea ca noi a capatat multiple valente :D

Felixya said...

Hmmm...mi-a placut mult costumatia de sfarsit de liceu...si vreau sa mai spun ca mi s-a facut dor de diriga voastra...si acum imi amintesc ca dupa prima ora cu dansa in clasa a 9-a am ajuns acasa plangand ca mi-a dat o tema si se infipsese in mine, dar a doua ora mi-am prezentat acea tema impecabil si de atunci ne-am indragit una pe cealalta...mai vreau macar o ora de lb. romana...:)

Dia Ungureanu said...

Si eu am avut o reactie asemanatoare! Am ajuns acasa si am inceput sa urlu ca e puscarie, ca diriga e nebuna, mai ales ca ne tot tampea sa ne imbracam in alb si negru si noua nu prea ne convenea!