Saturday, June 13, 2009

Carti in engleza la preturi excelente plus livrare gratis

Pare puţin greu de crezut nu? Ei bine se pare că site-ul BookDepository s-a gândit că în astfel de momente cînd toţi se vaită de criză, nu se vor îndura să dea 7-8 euro în plus pe un pachet de pe amazon. Aşa că s.au gândit să ofere o promoţie prin care să atraga publicul de pe Amazon. Nu au încă toate carţile posibile dar... mereu adaugă. Pe scurt, am auzit de acest site de la Spadez, am zis "What the hell?" şi am decis să fac comandă. Mi-am luat 3 cărţi si tot ce am depus pe card, au fost strict banii de carţi. Niciun leu în plus. Şi cărţile mi-au venit foarte repede. Am dat comanda luni seara şi vineri dimineaţa aveam deja prima carte în mână. Celelate 2 venind luni dimineaţa. Împachetate superb, fiecare în propriul ambalaj, fiecare cu câte un semn de carte. Am fost extrem de încântată de ei şi de aceea îi recomand cu plăcere. Nici nu se merită să cumperi din librăriile de la noi cu asemenea preţuri. Eu cel puţin am devenit fan. P.s. se poate plăti şi cu cardul de student de la ING.

2 comments:

Iulia said...

Buna. Mersi de info. Ai reusit sa faci cel putin 3 persoane fericite cu postul asta. Am o singura intrebare.. cartile vin la posta sau la usa?.. am o problema cu adresele si vreau sa fiu sigura ca le primesc.

Dia Ungureanu said...

Eu le-am luat de la posta. Deci nu cred ca vin la usa. Asta nu stiu. Dar daca sunt 3 carti deja e pachet mare si nu-l mai cara postasul dupa el daca e cazul. :D

Ma bucur. Si eu m-am bucurat enorm de acest site, si e pacat sa nu profite si altii de el, doar asa il ajutam sa se mentina si pe timp de criza. Mereu fac reclama unui produs bun de care sunt foarte multumita.