Wednesday, June 10, 2009

Clipa este aici si acum

Vorbind cu un coleg astă seară ne-am dat seama că de ceva vreme suntem amândoi bine ancoraţi în viciosul cerc "să treacă şi asta.. " în sensul că mereu ne dorim să treacă câte ceva, un examen, un an, o zi.. şi uităm uneori să ne mai şi bucurăm de altceva. Noi cel puţin.. ne-am stresat teribil cu examenel.. încât ne-a apucat dorul de liceu.. să ieşim la un suc, să mai petrecem un weekend la munte sau ceva de genul acesta. Important este să reuşim până la urmă să ieşim din acest ciclu.. să renunţăm să mai zicem asta şi să gândim aşa.. lăsând multe oportunităţi şi clipe faine să treacă pe lângă noi. Viaţa e imprevizibilă şi e păcat să aştepţi mereu clipa când poţi să trăieşti. Aşa cum zicea şi bannerul acela mare al celor de la vodafone, ce era pus în Piaţa Romană, "Trăieşte fiecare clipă".

5 comments:

yasunary said...

diaaaa
te injura astiaaa
c s intampla cu albumeleeee??????????????????????????????????????????

Shrekutza said...

Clipa este aici si acum. Asta e. Ca alta nu'i!:)

S-ar putea sa vina si o alta clipa. Dar si daca nu vine?

Am pus intrebarea asta des in ultima vreme... Daca ai avea de ales, cum ti-ai petrece ultima zi pe pamant?

Anonymous said...

Foarte bine gandit! Noi cream clipa aia. Acum sa traducem asta in practica, ok? :)

allé said...

Da, mi-am dat seama că şi eu uneori trăiesc pe fugă, în grabă, aşteptând să treacă ceva, să treacă, să treacă... dar uit ce aştept să vină.
Defapt, uit să trăiesc clipa...

Dia Ungureanu said...

@ Levy - Asta ma chinui sa fac. Tocmai deaia o sa ma distrez in weekend, refuzand sa astept sa mai treaca si examenul asta. :D Sper sa ma pot tine de asta mereu. E ofticand ca uneori uit..

@alle - Toti traim pe fuga din pacate. Si ne dam seama destul de rar de asta. Si eu ma oftic teribil ca imi dau seama doar atunci cand se umple paharul.