Saturday, August 01, 2009

Pauza :)

Imi cer scuze ca nu am mai raspuns la commenturi si ca nu am mai scris. Sunt plecata din tara, in Bulgaria, mai precis la Veliko Tarnovo la cursurile de vara [bineinteles ca NU multumita dragului nostru stat roman]. Asa ca pana cel putin pe 17-18 august nu prea raspund decat la e-mailuri! :) Eventual.. daca excursia se prelungeste revin acasa pe 23-24 august. Un august frumos!

5 comments:

Anonymous said...

Ai fost prost informat in legatura cu tot ce misca in sistemul corupt din romania, vrei sa te informezi si nu stii unde, www.exploziv-news.ro ziarul care spune totul pe bune, vino si discuta cu restul utilizatorilo pe forum
exploziv-news.ro – Citeste stirile care explodeaza in fiecare secunda,stiri,comentarii,difuzate non-stop,reportaje necenzurate,adevaruri ce nu au fost spuse, audio,video,foto,senzational

Anonymous said...

E, hai.. vacanta placuta si spor la cursuri! Te imbratisez cu drag si ai grija de tine! Sa aduci multe povesti si poze faine!
Kisskiss

OanaVeloBello said...

Multumesc Dia pentru descrierile si pozele superbe de la Rusensski Lom, fara ele nu m-as fi indurat sa ma duc pana acolo. Locul merita vazut si nu o data, e superb si mai ales ca poate fi facut cu masina, cu bicicleta, cu motocicleta...cum ii place fiecaruia; cel de biciclete e bine marcat, iar soselele sunt bune. Te astept cu descrieri la fel de frumoase si detaliate de la Veliko Tarnovo si mai ales sa intrebi daca se poate ajunge cu bicicleta. Multumesc!

Anne said...

Spor la treaba, sa ai grija de tine si sa te incanti cu cele de p-acolo. Numai bine :)

Dia Ungureanu said...

Sunt acasa! :) Posturile urmeaza sa apara in curand!