Saturday, January 02, 2010

Artificii La multi ani 2010!

O mică bucată din nebunia de Anul Nou din Bucureşti. 2009 a trecut. A fost un am bun pentru mine în ciuda inconvenienţelor produse de criza economică. A fost un an când am călătorit mult.. în Bulgaria şi am reuşit să bifez 4 capitale europene Viena, Bratislava, Budapesta şi Sofia. Mi-am făcut noi prieteni din toată lumea datorită cursurilor de bulgară, am consolidat vechi prietenii şi am învăţat să zâmbesc mai mult şi să încerc să petrec mai mult timp cu cei dragi. Aşa că bine ai venit 2010! Sper că vei fi la fel bun ca fratele tău şi că mă vei purta prin alte ţări alături de prieteni dragi!

4 comments:

Anonymous said...

La multi ani, draga mea Dia! Fie ca 2010 sa iti aduca si mai multe capitale europene alaturi de alte orase faine si cu istorie si multe fotografii si multa dragoste si mai ales sanatate, familia aproape sufleteste si prietenii tot timpul pusi pe distractie! Te pup si te imbratisez cu mult mult drag! :*

Ganduri de nisip si idei in valurile marii said...

Ft joviala filmarea.Btw,cine canta melodia ?! Si eu iti doresc un An Nou plin de succese,plimbari si poooze care sa ne faca si pe noi sa patrundem in lumea capitalelor europene... >:D<

Dia Ungureanu said...

@Kate - Si tie iti doresc la fel. Sa ai parte de mai multe evadari faine ca cea din Graz sau Meteora.

@Dana - Multam fain! Melodia este Simple Plan - Generation. De pe ultimul lor album. Si eu sper sa am la fel de multe plimbari. Mai ales ca anul asta am descoperit ca.. de multe ori nici nu iti trebuie multi bani. Sper sa revii cu drag in continuare!

dante said...

La multi ani, Dianora si sper ca in 2010 sa vezi cat mai multe locuri [si evident sa le pui pe blog] si sa intalnesti oameni minunati!