Wednesday, July 28, 2010

Filmare Litoralul Bulgaresc vara 2010


O mică filmare făcută weekendul trecut pe o plajă de pe litoralul bulgăresc. Era tare fain acolo până anul acesta, era unul din puţinele locuri unde puteai merge cu cortul şi stăteai nestingherit, fără a avea parte de "vecini" manelari sau derivate. Din păcate, începând cu vara aceasta, poliţia din Şabla nu mai permite camparea în zonă. Nu am înţeles eu concret motivele, dar este indicat să nu riscaţi decât în campingurile autorizate. Pentru că amenzile sunt mari şi mai bine să nu fie nevoie.

Oricum zona rămâne un loc foarte fain unde să mergi să stai la plajă şi să faci baie. Ai parte de destulă intimitate. Oamenii care vin acolo îşi doresc acelaşi lucru de obicei aşa că păstrează o distanţa de foarte mult bun simţ. Plus că plaja este foarte curată. Am văzut destui oameni care aveau grijă să strângă după ei.

4 comments:

Roxana said...

Foarte frumos. Imi plac culorile marii. Mi-e dor de mare rau! :)

Dianora Ungureanu-Maier said...

Am avut o bafta ca in povesti. Apa era mai mult decat perfecta. Peste 25 de grade. Era de vis! Nu mai iti venea sa iesi din ea. :D

Petreceri copii said...

e mai frumos la bulgari decat la noi parerea mea!

Dianora Ungureanu-Maier said...

Si mie mi se pare mult mai ingrijit. Mai ales ca trebuie sa tinem cont ca asta e plaja unui satuc uitat de lume si totusi este intretinuta!