Teatrul Ivan Vazov Sofia Bulgaria

Teatrul Naţional Ivan Vazov din Sofia, este cel mai vechi din Bulgaria. Este situat în centru, chiar lângă "Parcul Grădina oraşul" cum s-ar traduce în română. Clădirea este construită în stil neoclasic de către doi arhitecţi vienezi.
Un moment superb, surprins din greseală. Poza asta cred că este una din cele mai faine poze din Sofia. Aici.. nu îţi vine să crezi că eşţi în Balcani. O să spun chiar că mie îmi inspiră un aer de amiază vieneză.
Şi el ca şi multe alte clădiri importante din Sofia a suferit în urma războaielor mondiale, fiind reconstruit de câteva ori. Ultima consolidare făcându-se în 2006. Se poate vede aici, amplasarea exactă.

Comments

Anonymous said…
Foarte faina arhitectura! :) Si foto "surprinsa" e superba! Ar trebui sa o printezi si sa o pui in portofoliu! :)
Multumesc! :D Da.. crede-ma ca va merita ca la urmatoarea fuga in Grecia sa stai o zi in Sofia. Sigur te vei bucura de ce vei gasi prin centru!

Si eu inca ma mir ce bafta am avut cu poza aia! :D si.. mai am inca o versiune a pozei, eventual ti-o arat pe mail.
si mie imi place poza :x
de fapt,imi plac toate pozele tale...si imi doresc si eu un aparat profesionist cu care sa surprind cat mai multe minunatii.
Ganduri de nisip - Da, e un aparat excelent, dar am facut poze bune şi cu diverse săpuniere în timp. Aşa că se poate şi fără el până la un punct.