Baia Mare in poze

Strada Vasile Alecsandri vedere inspre Piata si Turnul lui Stefan.
Strada Vasile Alecsandri, inspre piata.
Centrul Vechi, inspre piata centrala. Strada Crisan
Strada Crisan, inspre Piata Centrala din Centrul vechi.
Biserica Sfantul Stefan
Turnul lui Stefan
Turnul lui Stefan vedere de aproape
Centrul Vechi - vedere piata centrala- partea dreapta
Centrul Vechi - vedere piata centrala
Centrul Vechi - vedere piata centrala
Centrul Vechi Baia Mare
Centrul Vechi
Strada Baia Sprie :)
Casa interbelica centrul vechi
Centrul Vechi - vedere partea dreapta a pietei
Piata Centrala vedere de ansamblu
Straduta prin centrul vechi
Raul Sasari din Baia Mare la 3 minute de centrul istoric
Aleea centrala din parc
Prefectura Baia Mare
Liceul Gheorghe Sincai Baia Mare
Biserica Adormirea Maicii Domnului
Statuia Fecioarei Maria si hotelul Mara in fundal
Centrul nou, fantana aterziana
Troita in Memoria Eroilor Revolutiei
Acestea sunt doar cateva din pozele facute de mine in plimbarile prin frumuselul oras Baia Mare, o mica oaza de liniste.

Comments

Anonymous said…
Hehe, si mie mi s-a parut o mica oaza de liniste cand am fost prima data. A doua oara deja e boring, iar a treia oara nu ma mai duc. ;))
Funny thing, si eu am cam aceleasi poze ca tine. ;)
Cred ca voi merge si a 2-a oara cu foarte mare placere.. e o zona faina si nu strica putina relaxare mai ales daca urci pe dealuri/munte e splendid.. nu iti mai vine sa cobori. :D Am ramas cu o impresie tare buna. Cat despre poze.. ma bucur nespus ca "vedem" la fel :D
Stefania Matei said…
vai ce poze faine faci ...nu degeaba te numesc fotografa mea favorita
Anonymous said…
Frumoase fotografii. Un baimarean, fotograf amator si el.
Ma bucur tare mult ca ti-au placut! Si pentru mine a fost o vacanta de cateva zile faina in orasul tau linistit:X
Baimareanul said…
Cum de ti-a scapat turnul combinatului Phoenix?
Nu am idee.. oricum nu cred ca am apucat chiar sa vizitez tot :D
Anonymous said…
Foarte frumoase poze , sunt din baia mare , dar de mic copil stau in ploiesti , si imi e un dor de oraul meu , mai ales din cate vad in poze s-a "imbunatatit" mult , plus ca nu mai e asa poluare , am auzit de la prieteni ca s-a schimbat foarte mult orasu in bine , nu compar baia mare cu ploiestu , baia mare castiga detasat din punctu meu de vedere , foarte frumos oras
@tavi chiar arata superb! Si din ce aud.. se tot fac lucruri faine pe acolo.
Anonymous said…
Buna Dia! frumoase poze cu oraselu meu am gasit aici, ai prins exact partea frumoasa :P
Uite aici e turnu combinatului de care pomenea Morosan : http://www.pbase.com/image/5187487

nu-mi vine sa cred ca l-ai scapat... :P
@ zdrente - wow chiar ca e mare! Nu stiu cum dar l-am ratat. Nu prea ma canalizez niciodata pe chestii mai urate. Deaia si in poze am partile faine, partile care mi-au placut din micul orasel.
Anonymous said…
Si eu di Baia Mare atat ca de doi ani jumate departe de casa si mi-e tare dor de oraselul meu. Multumesc pentru poze! E o bucurie pentru mine sa maipot arunca o privire din cand in cand.
Anonymous said…
nu e chiar "orasel" :) e un oras mediu , orasele le putem numi pe zalau , resita din astea de genu , baia mare e un oras destul de mare , sa va mai zic o faza interesanta care nici eu nu am crezut dar e adevarat , are cel mai lung (inafara de bucuresti) drum de la o iesire la alta a orasului 27 de km , mi-a zis un prieten e pe masurate faza :) , deci eu nu as zice ca e tocmai un orasel , eu sunt din cluj si am fost de destule ori prin baia mare , nu mi se pare chiar "orasel" cum zice-ti voi , bine in comparatie cu bucuresti , da e orasel , chiar si clujul e orasel in comparatie cu bucurestiu , dar in rest e un oras mediu , si da e foarte frumos , mult mai frumos ca multe orase din tara , pacat ca nu e un pic mai mediatizat si el :) , asta e parerea mea despre baia mare :P numai bine ! Alex
Zad said…
In Maramures sunt atatea locuri de vizitat de care nu stie aproape nimeni din care iti recomand:
Creasta Cocosului
Parcul Natural
Valea Vaserului(singura mocanita functionabila din Romania)
Sighetul Marmatiei cu Memorialul Durerii
Cimitirul de la Sapanta
Muzelul de pe Strada Monetariei(Baia Mare)
Cascada Cailor(Valea Vaserului)
Colonia Pictorilor(Baia Mare)
Fenomenul Drumul cu camp magnetic din Ocna Sugatag unde obiectele rotunde chiar si masinile "o iau la deal" in loc sa o ia la vale(merita experimentat)
Vulcanii Noroiosi
Turnul lui Stefan(in care se poate urca si observa tot orasul daca suni la numarul afisat pe usa de la intrare. Aici poti sa faci cele mai bune poze)
Zad said…
Baia Mare rock's!!!
Unknown said…
Salut,i-mi plac pozele postate.Toate cele bune!
Italian Style said…
Singurul lucru e iti multumesc pentru frumusetea asta de panorama afisata pentru cei din restul tarii...special pentru cei din braila:))).pare ca e de vis...poate voi reusi sa fac o escapada prin zona asta minunata a tarii mele la fel de minunate(nu ca si conducatorii ei).
Splendid...ce sa zic.
Ma simt fericit ca am gasit acest blog.
Multumesc mult pentru aprecieri! :)
Anonymous said…
Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!
sorinelo said…
Forte frumoase pozele ,ma bucur ca-ti place orasul dar cum se spunea si mai sus in Maramures mai sunt multe lucruri de vazut
@Sorinelo - Sunt convinsa! :) Am fost acolo o singura data. Nu am avut ocazia sa ajung pentru ca nici nu am avut o motivatie. In Baie Mare am o prietena foarte buna si de aceea. Eventual da-mi un mail cu cateva recomandari de acolo si mai vedem ce se va intampla pe viitor.
Anonymous said…
Buna,si eu am crescut in Baia Mare pina acum 6 ani.Acum traiesc in Germania dar ori de cite ori vad fotografi cu orasul meu imi vine un dor de casa ca imi ies lacrimile.Mi-a facut mare placere sa vad fotografiile pe care le-ai facut.Sint foarte bune pot sa spun.Ultima data cind am fost acasa era putin monoton era frig si nu tare am iesit pe afara.dar prin fotografiile tale am reusit sa vad frumusetea din orasul meu.Multumesc.
Anonymous said…
Cand ati facut pozele astea? Nu prea bate cu realitatea...Multe sunt poze luate de pe net...sunt atat de vechi incat parca nici nu mai seamana cu originalul. Liceul Gh Sincai??? Nici vorba...E colegiu national inca de prin 2001-2002. Are alta fatada si placa de prezentare. Plus multe inexactitati... Biserica de langa turn e Sf. Nicolae, nu Sf Stefan...Raul care strabate orasul e Sasar si nu Sasari...
Pozele sunt facute de mine in 2008. Nimic nu este luat de pe net. Public de obicei doar ce pozez eu.
Super poze! foarte profesional realizate. Trebuie sa ajung si eu pe acolo :)