Byron @ Stufstock 6 Vama Veche

Byron au urcat pe scena Stufului abia în a doua seară când cap de afiş erau dEUS. Veniseră cu nişte bannere drăguţe ce le-au pus pe laterale şi apoi foarte modeşti au început să cânte.. lăsând muzica sa-i prezinte.
Nu mai ţin minte ordinea melodiilor, eram doar extrem de încântată să-i văd live.
Dar pe lânga melodiile binecunoscute ca "Blow up my tears", "No man s land", "Lossing Control", "The Dawn of a drank Bum" au cântat şi 2 melodii noi!
La sesiunea de autografe de după recital, am stat puţin de vorbă cu ei, am făcut şi poze şi Dan a zis că vor intra in studio în toamnă şi că urmează un nou album în 2009!
Pentru cei care nu ştiu, solistul din Byron, Dan a cântat şi în Urma şi Kumm :)
Byron sunt un adevărat fenomen în muzica românească! Ei fac o muzică doar pentru un public avizat, un public mai select. Cei care se simt atrasi de sound-ul lor rămân în final obsedaţi de toate melodiile.
Un concert superb, ca o gură de aer proaspăt la malul marii. E clar că voi încerca pe viitor să ratez cât mai puţine concerte cu ei. Byron sunt o mândrie pentru rockul românesc :)

Comments

Guardian Angel said…
Cand am citit articolul , mi-am amintit ca mi-a zis cineva de un concert pe 6 ..si chiar as fi fost curioasa sa-i vad cantand, dar din pacate nu ajung.Si acum am downloadat si eu ca piratii,albumul,si ascult.So thanks to you i'm listening to something that my ears want to hear:Good music.
Eu stiu de cel de pe 11 din Suburbia, pe care ma rog sa nu-l ratez. :) Da.. sunt o formatie incredibila, in topul putinilor artisti romani care ma incanta si pe care ii tin pe repeat. Eu nu prea sunt fan al cd-urilor and stuff, prefer sa merg la N concerte cu ei :D
Anonymous said…
Mda . Nu cumpăraţi cd-urile, că artiştii trebuie să cânte degeaba. Doar e datoria lor să facă muzică pt urechile voastre, iar a voastră să primiţi şi să staţi liniştiţi cu căştile pe urechi. Ce contează că trebuie să îşi ia 3 joburi pe lângă. Sau că prestează lăutăreşte pe unde se dau mai mulţi bani.
Şi dacă se lasă de cântat pt că nu mai au timp de repetiţii sau cântări, sau li se face lehamite de atâta muncă degeaba, să aveţi grijă să scrieţi pe 2-3 bloguri sau forumuri 'vai, ce pacat' sau, mai bine, 'vai, ce porci că nu s-au gândit şi la fani'.
Mă rog. Cd-uri-le se găsesc la Cărtureşti şi în reţeaua Diverta.
Nu am zis sa canta degeaba, ar fi absurd, dar prefer sa merg la concertele lor. E doar parerea mea.. eu chiar sunt fan concerte si merg cat de des am ocazia. Cd-uri cumpar rar, in schimb mai cumpar mp3-uri de pe net din respect pentru putinele trupe rock romanesti.
Tea said…
Ne vedem azi, 15 octombrie, la 6.30 la metrou Universitate pt un mini concert byron?? Da vestea mai departe ;)