Poze seara greceasca Thassos

Cam aşa arăta la un moment dat ringul de dans.. asta înainte ca situaţia să se aglomereze. Muzica era tare bună, de asta chiar nu pot comenta absolut nimic. Dacă aţi văzut vreodata "Zorba Grecul" sigur veţi recunoaşte câteva. Iar de celebrele cântece ale fomaţiei Antique, cum ar fi "Dynata" şi "Opa Opa" sigur aţi auzit.
Dansurile iniţiale cu care a debutat spectacolul chiar au fost tare faine, erau chestii trandiţionale şi publicul putea să participe alături de ei în anumite momente.
Dezamăgirea a fost că după ce că farfuriile pe care le-am primit erau din ipsos.. şi nu arătau tocmai genial, erau şi puţine, dar cu toate astea sunt fericită că am prins 2.
Cam aşa arata la un moment dat podeaua plină de cioburi.. e buna terapia prin spartul farfuriilor, mă gândesc serios să o aplic mai des. Vorbesc serios.. funţionează perfect ca metodă anti-stres.
Uimirea cea mai mare a fost să văd cum spre final.. apar pe scenă nişte mexicani. Nu prea am înţeles eu legătura lor cu Grecia, dar în fine, a fost fain ca show.
Iar spre final.. cadâna şi Aladin. Eh.. oricum.. a fost o seară interesantă.. deşi nu pot spune că am rămas profund impresionată, dar chiar m-am distrat. O altă mică dezamăgire a fost mâncarea.. care nu prea mi s-a părut atât de specială şi tradiţională, dar era foarteeee gustoasă.

Pentru a vedea toate articolele despre THASSOS click AICI.

Comments