Poze Valea Jiului, Vulcan, Hunedoara - iarna si toamna

O noapte cu furtună prin Vulcan, înseamnă uneori şi un mic spectacol de fulgere. Ţin minte că în urmă cu vreo 8 ani uram fulgerele.. că ne tot trăzneau modemurile din pc.
Dar ca spectacol.. sunt superbe.. oferă o panoramă speciala asupra întregii zone. E altceva să vezi munţii plini de zăpada luminaţi de fulgere.. şi cu tunetele ca fundal sonor.
Fulgere în depărtare.. probabil înspre Lupeni sau Uricani
Un frumos apus... pe terminate, iarna trecută
Seara se aşterne încet peste panorama. Poză făcută din D13, de lângă şcoala 5, având ca vedere.. la ultimul etaj, fix clasa în care am învăţat 5 ani de zile.
Curtea plină de zăpadă a şcolii generale numărul 5, iar în spate.. se văd oarecum vag dealuri cu urme de iarnă pe ele.
iernile acolo sunt mai faine, fiindcă sunt liniştite, nu e aglomeraţia de pe Valea Prahovei şi nici nebunia dintr-un oraş mare. Aşa că pentru linişte şi pace.. vă recomand Valea Jiului pentru ski.
Pozele nu îmi aparţin, dar am primit acordul fostului meu coleg de generală Adi Poşa să le public. Multumesc mult Adi! :)

Comments

Anonymous said…
Imi place a 3 poza de jos in sus... super priveliste.

Apropo nu vad vulcanu :P
E superb acolo. Imi pare rau ca ajung rar in anotimpuri faine precum toamna si iarna.. incat depinde de pozele trimise de amicii mei. Dar.. crede-ma ca sus pe munte.. peisajul e mirific!
Anonymous said…
mama ,cat de frumooooos e:>:D
:X
juju said…
merci dia pt aceste momente placute....ai sens fff puternic artistic vorbind ...chapeau bas..continua tot asa " c'est magnifique"
juju said…
sunt locurile pe care nu am se uit niciodata....tot mereu ma gandesc la aceste locuri minunate...cand fetita mea va creste un pic , primul lucru care il vom face impreuna este " Valea Jiului "
Nici nu stii cat ma bucur sa aud asta! :D Va fi un copil fericit ca mine atunci sa cunoasca muntele si frumusetea naturii de mica. Cati ani are? :D
juju said…
are doar 8 luni in burtica .....normal trebuie sa apare pe 11 decembrie ....se va numi SARAH..merci
oho, fain asa! mult inainte si sa ma anunti cand se va intampla marele eveniment! :D
Da.. nenea blegu a facut pozele acu un an :D Si tare faine sunt. Imi e tare dor de vale de fiecare data cand le revad. :D Eh.. lasa ca ne intalnim noi si facem altele si mai faine :D
Alinuta, said…
ma uitam peste profilul tau si am remarcat k avem aceleas gusturi in materie de filme...toate filmele mentionate de tine sunt printre preferatele mele ;))...pozele sunt frumoase dar eu tot nu`mi schimb parerea k vreau sa fug cat mai departe de Valea Jiului:|
Te inteleg pana la urma.. din unele puncte de vedere esti limitat acolo :(
Anonymous said…
buna, am vazut un video postat de tine pe youtube despre vulcan!!! am intrat si pe blog sa vad daca esti din vale dar constat ca esty un turist care vine cu placere in masivul retezat si ma bucur foarte mult!!! in valea jiului nu sunt doar mineri sunt niste peisaje pe care greu le uiti si oameni foarte calzi!! am ajuns la concluzia asta acum cand m-am mutat in bucuresti si...e frumos si aici dar, parca sunt oameni mai rai!! multumesc pentru imagini sunt superbe!!
Anonymous said…
daca vii anul asta la cabana as vrea sa ne vedem sa iti arat niste locuri frumoase la munte!!! id meu e andrey_denis! ne vedem pe partie pe 1 decembrie tot timpul sunt acolo pe 1 decembrie
Buna Andrei, se pare ca nu ai citit mai bine blogul, chiar in articol am scris ca am invatat in scoala 5. Nu sunt turist. Sunt din Vale.. nascuta si crescuta acolo doar ca de vreo cativa ani locuiesc in capitala. Mai devreme de Craciun nu's sanse sa ajung pe acasa ca nu am deloc timp.