Busteni Valea Prahovei Bucegi

O vedere superbă asupra munţilor din camera unde am stat în Buşteni. E ceva special să te trezeşti în fiecare dimineaţă cu această panoramă în faţă.
Am stat în Buşteni la Vila Geacomi pe Str. Costilei. La prima vedere o casă simplă şi cu 2 mici apartamente în spate. Unul avea chiar şi o bucătărie cu toate dotările. Este o locaţie de cazare care mi-a plăcut şi une m-am simţit bine. Totul era curat.. si aveam oale şi tâmpenii în bucătărie pentru a ne prepara orice. Plus că nenea de acolo a fost şi tare săritor şi drăguţ cu noi. Aşa că dacă plecaţi în grup de 4, este o vilă bună unde vă puteţi caza. La cerere pot oferi poze din interior.
Câteva imagini acum de după hotelul Silva şi telescaun.. pentru cei care vor să se bucure de putină natură fara a face un traseu.
mereu m-au fascinat acei stalpi.. cu Muntii Bucegi tronând victorios în spate.. şi de data asta şi cu câţiva norişori ce ne cam ameninţau.
o micuţă cascadă chiar pe lângă locul unde începeau traseele către cascada Urlatoarea şi cel pe Jepii Mici care urca sus la Caraiman.
natura.. verde şi tare frumoasă care în fiecare primavară-inceput de vară
pe lângă acest râu, era pe sus pe acolo traseul ce urca sus la cabana Caraiman

Comments

turisticus said…
Frumoase poze.
Te anunt ca esti la mine in blogroll, poate imi acorzi reciprocitate ;)
Anul asta de 1 mai chiar a fost ceva fain.. a fost putina populatie dubioasa in zona.
multumesc entru vizita, superbe fotografii si superb locul
@turisticus - multam de vizita! Si da.. ar fi vremea sa incep mai largesc blogrollul curand.