Cafea la nisip in Veliko Tarnovo

by - August 25, 2009


Locul unde se află cea mai bună cafea la nisip din Veliko Târnovo! Defapt în VT e cam singurul loc unde poți beneficia de acest tratament al cafelei. În rest doar pe la Muzel Etnografic de la Etara (Gabrovo) și la Muzeul Satului Bojentsi ce am degustat cafeaua la nisip. A ajuns ceva rar și pe la ai noștri vecini bulgari.
 În interior. Deși e un loc mic, e primitor!
În mod sigur o să vă ademenească și pe voi aici uimitorul miros de cafea. Cel puțin așa a fost la noi, deși nu pofteam.. când am simțit aroma de pe stradă am intrat ca niște roboței teleghidați. Locul este micuţ, pentru grupuri restranse. Doamna care servețte știe și puțină engleză și mereu te va întâmpina cu un mare zâmbet și căldură. Cel puțin așa a fost pentru mine de fiecare dată în ultimii 4 ani de când tot merg pe acolo.
Și dacă nu ești pasionat de o cafea, atunci intra măcar pentru multitudinea de gustări (dulciuri) turcești de care poți să ai parte.
Având în vedere preţurile, puteţi savura orice liniştiţi. Pentru a face un calcul, preţurile din poză care sunt în leva le faceţi x2 şi aşa obţineţi echivalentul în lei.
Pentru a vedea si alte articole din Zona Veliko Tarnovo, click AICI.

You May Also Like

7 Comments