Mall Veliko Tarnovo Bulgaria

Fiind totuşi un oraşel turistic era necesar şi un mall. Zis şi făcut! La ultimul etaj unde este făcută acestă poză este etajul de restaurante. Eu personal recomand EGO, mai ales în ceea ce priveşte o porţie de paste sau o pizza gustoasă. Preţurile sunt excelente, mai ales ţinând cont că este mall. Cu 10 leva putând să mănânci o pizza mare şi să bei ceva.
Încă nou deschis nu avea toate spaţiile comerciale închiriate, dar având în vedere traficul de oameni din interior sigur se vor ocupa.
Nu este atât de mare ca unele din capitala noastră, dar ai acolo cam orice ai nevoie. De la magazine foto până la supermarket. Şi desigur, la parter poti merge la cinema. Din ce am văzut, te poţi duce liniştit la film, bulgarii punând doar subtitrare.
Şi tot la parter poţi alege să mergi la Bowling. Aici preţul fiind mai ciudat. Este 5 leva de persoană, indiferent câte sunt. Adică dacă sunteţi 2 oameni, preţul pentru pista va fi de 10 leva.
Spor la doborât popice!

Pentru a vedea si alte articole din Zona Veliko Tarnovo, click AICI.

Comments

c0dru7z said…
Foarte frumoase "peisajele" . As merge si eu la o partida de bowling dar ma cam bate bila :))
Ai ce face daca mergi in Veliko. Nu vei duce lipsa de activitate. Si poti incerca si un bowling. Nici noi nu am fost atat de buni.