Tzarevetz spectacolul de sunet si lumini


Spectacolul de sunet şi lumini din Veliko Târnovo poate fi văzut începând cu luna mai ţi până toamna târziu, organizarea lui depinzând de numărul turiştilor din aceea seară.
Nu are dată fixă şi am înţeles că se organizează doar pentru grupuri de peste 25 de persoane. Dar dacă aveţi vreodată ocazia să-l vedeţi nu o să regretaţi.
Show-ul durează puţin peste un sfert de oră. Vi se arată prin lumini, perioadele prin care a trecut cetatea. Construirea zidurilor.. şi apoi dărâmarea lor în urma unui asediu. Vă invit să vizionaţi primele 5 minute din acest show în versiune HD.
Este un sentiment superb, ca toate luminile de pe stradă din jurul tău sa se stingă. Totul este foarte bine organizat, exceptând statul jos. Locurile sunt limitate, aşa că este bine să ajungi printre primii.

Pentru a vedea si alte articole din Zona Veliko Tarnovo, click AICI.

Comments

Anonymous said…
Superb Dia! Am fost zilele trecute la Veliko Tarnovo si am vazut spectacolul de lumini de la cetate. Absolut minunat, m-a lasat fara cuvinte. Orasul e intradevar frumos, cum l-ai descris, are un farmec aparte si am mancat extraordinar de bine (si ieftin).
Stiu! Este un orasel de vis. @ saptamani acolo au fost mai ceva ca un concediu. Am si invatat dar ne-am si distrat si pe cuvantul meu ca m-am simtit extraordinar intre bulgari si alte natii. Da, e un oras ieftin in privinta mancarii. Am fost uimita de asta si eu. Ma bucur enorm ca ti-a placut. Ati fost si la Arbanasi? Mai sunt si altele de vizitat in zona :D