Noiembrie de Bucuresti 2009

by - December 05, 2009

Deşi suntem în decembrie, pozele tot vor avea puţin farmec acum. Plus că trebuia să continui seria începută acum 2 ani. Doar că de data asta am schimbat locaţia. Anii trecuţi am pozat prin Tineretului, Carol şi Herăstrău. Pentru a vedea toate pozele mele de Noiembrie, click AICI.
Aşa că acum am început de la Casa Armatei, am coborât încet către Hotel Cişmigiu, ce acum este în renovare (sper să îi fie restaurată şi faţada curând) şi încetişor.. am ajuns în Cişmigiu, parcul cel mai aproape de studenţii ce învaţă la Universitatea Bucureşti.
Intrând pe strada Ion Zalomit observ că unele clădiri sunt fain renovate şi mă bucur să văd că Bucureştiul se mai machiază puţin. E destul de bătrânel şi uneori îi prinde bine.
Vechea mea obsesie cu băncuţele numai bune de citit.
E aşa frumos parcul în timpul săptămânii că parcă nu îţi mai vine să mergi şi în weekend-uri. E liniştit şi calm, poţi să îţi găseşti mereu băncuţa preferată liberă!
Frunzele mereu mi se par atât de frumoase în Noiembrie.
Au şi ele micul lor show de modă.. înainte să se desprindă de crenguţe.
Toate vor să fie stele.. şi cât mai apreciate.
Băncuţele aşteaptă mereu cuminţi.
Copacii permit din când în când şi unor raze de soare să pătrundă şi uite aşa ni se oferă vederi atât de superbe.. de care nu îţi vine să te desprinzi.
Alei goale şi curate
Şi parcă şi statuile sunt mai puţin asaltate de porumbei
Şi cel mai frumos este când găseşti şi astfel de mici minuni pe aleea scriitorilor.
Acum.. toamna s-a dus cu numele. Noiembrie este deja departe. Dar îl aştept şi la anul pentru un nou set de poze şi pentru un nou set de frunze faine şi multicolore.

You May Also Like

6 Comments