Pensiunea Ana Cristina Sighisoara Transilvania


Am sărbătorit începutul lunii mai în inima Transilvaniei. Am plecat cu un weekend mai târziu fată de restul petrecăreţilor care au evadat de 1 mai. Noi, ca nişte veritabili pensionari am dorit linişte şi plimbări prin natură. După multe luni petrecute pe caldarâmul capitalei, doream o schimbare. Aşa că am ales altceva, nu am mai dorit Valea Prahovei. Şi.. aşa a început goana după "Pensiunea perfectă" lucru ce m-a obsedat câteva zile. Sunt destul de pretenţioasă, mai ales că doream ceva să arate frumos, să nu ne usuce de bani şi să avem şi o bucătărie unde să ne exersăm talentele culinare nedescoperite. Şi încet, încet.. am găsit pe site-uri câteva oferte. Dar cea care a reuşit să-mi fure din start privirea a fost Pensiunea Ana - Cristina din Sighişoara.

Este mai departe de centru, ceea ce pentru noi a constituit un plus, că oricum doream să ne şi plimbăm şi să avem şi linişte. Totul era de o curăţenie impecabilă (ca în reclame). Şi am avut parte şi de nişte gazde extraordinare. Chiar ne-am simţit foarte bine acolo. Şi ţin să pun accentul pe proprietari, care sunt nişte oameni foarte săritori şi drăguţi. Camera, costă 80 lei pe noapte şi sunt destule camere încât să aveţi de unde alege. Ca să nu mai vorbesc de bucătărie, care era complet utilată cu orice ti-ar fi trecut prin cap. Nu ne-a lipsit nimic. Totul era acolo, până la cele mai mici detalii.

Aşa că pentru o vizită în Sighişoara, recomand cu încredere acestă pensiune. În mod sigur vă va face vacanţa mai frumoasă!

Comments

Rose said…
I like it! :D On my list. Thanks, Dia!!