Sighisoara Transilvania - Partea 1 Sosirea

by - May 28, 2010

După aproape şase ore de călătorie, am ajuns în cele din urmă în Sighişoara. Ne-am cam lălăit pe drum, deşi până la Braşov s-a circulat perfect.. am început să ne luam la întrecere cu melcul curând după plecarea din Braşov. Se pare că lucrările de pe Valea Prahovei încă afectează circulaţia. Mai toate trenurile au o întârziere de o oră.
Din păcate.. peronul gării arăta încă destul de dezolant. Dar clădirea măcar fusese renovată recent, arătând impecabil în interior. Deşi.. şi peronul ar merita niste saci de ciment pe ici pe colo pentru a mai acoperi din găuri şi cratere.
Şi.. desigur că deşi în restul tării era soare, frumos şi cald ca naiba.. în Sighişoara venise un mic potop. Dar ne-am bucurat de o ploaie superbă. Măcar a fost foarte drăguţă cu noi şi ne-a lăsat să şi vizităm oraşul câteva ore până să înceapă din nou. Până şi ploile sunt mai înţelegătoarea pe acolo.
Dar a fost plăcut. Era doar o ploaie caldă de primăvară. Care a fost tare faina ziua. Mai rău a fost seara, când obosiţi cum eram a trebuit să mergem ceva prin ploaie ajungând în cele din urmă destul de uzi la pensiune. Dar cu toate astea.. tot pot să spun că iubesc ploaia din Sighişoara.

You May Also Like

2 Comments