Complex Royal Palace Pisanets Ruse Bulgaria

Acest loc se află la ieşirea din oraşul Pisaneţ, un orăşel aflat pe drumul către Ţar Kaloyan sau Razgrad - Şumen. Acest drum este o alternativă excelentă de a ajunge pe litoralul din Bulgaria mai repede. Trecând de multe ori pe aici în diversele plimbări prin zonă, am tot vrut să oprim să facem poze şi să vedem cum este şi acolo jos în vale. De sus, totul pare superb după cum se poate vedea.
Locaţia este la doar 20 de km de Ruse şi vreo 80 de km de Bucureşti. O mică oază de linişte mai departe de alte locuri arhicunoscute de români.
Hotelul se numeşte "Complex Royal Palace". Din ce am înţeles, preţurile camerelor variază. Fiind un hotel mai de lux, preţurile sunt puţin mai piperate. Din păcate ele nu sunt afişate pe site, se pot afla doar întrebând.
Peisajul este de vis!
Locaţia face parte din rezervaţia Batakliata, care este tot în Rusenski Lom de care v-am tot povestit în trecut. Mai sunt încă multe locuri de văzut pe acolo.
Drumul din zonă este destul de bine întreţinut
Vedere asupra podului de jos, din parcarea hotelului. Totul arată la fel de frumos, ba chiar mai spectaculos să vezi cât de sus este podul.
O rezervaţie superbă pentru pescari sau vânători. Am văzut că oferă şi cei de la hotel nişte opţiuni pentru a te distra. Pescari am văzut vreo 5 când am fost acolo. Nu ştiu dacă există vreo taxă pentru asta.
Hotelul colorat destul de strident pentru a reuşi să atragă atenţia celor de pe pod. Iar jos o mică piscină unde te poţi relaxa în weekend. Dacă am reţinut bine, taxa doar pentru piscină (nu pentru cei cazaţi la hotel) este de 10 leva pe zi de persoană.
Terasa unde te poţi bucura de o cafea sau de o bere rece într-o zi toridă. Foarte frumos făcută aşa deasupra lacului, mai ales că este perfect rezistentă.
Privire către pod şi "casa de pe lac". Asta era în timp ce ne căutam un loc să ne aşezăm. Era destul de gol pentru că toţi erau pe la piscină.
Piscina pentru cei mici, cât şi pentru cei care doresc apă mai mare şi să înoate puţin. Eh, eu aş fi dorit una şi mai mare, dar decât deloc, este foarte ok şi aşa.
Sunt curioasă cum arată locul seara, că am văzut că felinare sunt destule. Cred că este frumos să vezi stelele de aici, oglindindu-se în lac.
O superbă cafea Vieneză savurată acolo pe terasă.
E puţin mai complicat să ajungeţi acolo prima data, dar din fericire sunt câteva indicatoare care să vă ajute şi îndrume. Oricum iniţial trebuie să găsiţi indicatorul către Pisaneţ şi abia apoi cel către complex.

Comments

Anonymous said…
mi-au fost de folos explicatiile dvs deoarece si eu sunt interesat de acea locatie.
su stima gabi