Pensiunea Carpatic Villa din Predeal

Mulțumită concursului făcut de cei de la Plimbărici.ro în parteneriat cu Carpatic Villa am ajuns în acest final de săptămână în Predeal. Deși se anunța un weekend destul de ploios, ne-am luat inima în dinți și am pornit la drum către Predeal.
Aici era parcarea hotelului, care am văzut că era supravegheată video. De precizat, hotelul este situat la cota 1200 din Predeal. Adică o să vă puteți bucura mereu de un aer foarte curat și de multă liniște. Este locul perfect pentru cei care chiar vor sa se odihnească după o săptămână într-un oraș agitat precum Bucureștiul.
Mobilierul din cameră arăta de parcă fusese abia cumpărat. Camera era decorată frumos, cu mult bun gust.
Acolo beneficiai de un televizor cu destule programe încât să nu te plictisești seara dacă cumva nu ai laptopul cu tine. De asemenea ai și un mini-bar.
De precizat că internetul de acolo merge extraordinar de bine! Mai ales dacă ești un om care are nevoie să fie la curent cu tot ce se întâmplă. Viteza era foarte bună, youtube-ul mergând fără a sacada. Așa că aici stickurile de net oferite de diverse companii de telefonie mobilă devin doar niște jucării inutile.
Baia, destul de încăpătoare. Aici am avut o plăcută surpriză să văd câtă atenție se acordă întâi igienei (totul fiind curat și proaspăt dezinfectat) și apoi prosoapelor care erau ca într-o reclamă. În ce sens? Miroseau la fel de frumos ca și un câmp plin de flori. Chiar nu este o glumă. Plus că erau schimbate în fiecare zi.
Hotelul văzut de jos din parcare. În prima seară am putut admira de pe balconul nostru un superb apus. În a doua seară a fost multă ceață, dar peisajul tot frumos a rămas.
Veranda pensiunii. Un loc superb pentru a lua micul dejun și a savura cafeau de dimineață. Alt aspect, micul dejun era în stil "bufet suedez". Aveai destule sortimente de unde să alegi. Și totul era proaspăt, iar cei de acolo erau gata să îți prepare altceva. (Omleta sau ochiurile se făceau pe loc, la cerere).
Vedere din balcon. Un loc frumos unde să îți închei seara admirând apusul.
Foarte drăguți cei de la hotel. Zâmbete multe (și neforțate ca în alte locații) și amabilitate. Chiar a fost un loc unde m-am simțit excelent. Deși eu am călătorit foarte mult prin Bulgaria în ultimii 2 ani, a fost plăcut să descopăr și locuri frumoase de la noi, ca pensiunea din Sighișoara, sau ca această pensiune. Dacă considerați că prea am lăudat locul, vă invit să mergeți acolo și să vă convingeți că tot ce am povestit este adevărat. Până și cel mai cârcotaș om ar pleca mulțumit!

Comments

frumoasa loctie, cred ca v-ati simtit bine :)
Și eu am fost plăcut impresionată. Totul era perfect. Încă de când am văyut site-ul am văzut că pentru ei imaginea contează.
Rose said…
Sa stii ca arata fain! :) De tinut minte. ;)
Cristi said…
Dar ce parere aveti despre primul Design Hotel din Romania???

http://www.av-turism.ro/hotel.php?hid=21