Poze Lagadin Ohrid Macedonia Octombrie 2010

by - November 01, 2010

Prima imagine din Lagadin, din luna octombrie. Am plecat către Macedonia cu inima puțin îndoită. Știam că vremea cică trebuie să fie ok, se anunțase un weekend călduros, dar mă temeam că poate nu se va ridica la înălțimea așteptărilor. Auzisem doar povești frumoase și văzusem o multitudine de poze.
Curtea casei, din păcate nu la fel de populată ca și astă vară, pentru că iepurele *zaiekul* nu mai era pe aici, să joace rolul de cățeluș ce vrea mereu mâncare.
Casa, construită doar de către proprietari, proiectul lor timp de 10 ani.
Din nou curtea casei, foarte verde și plină de fel de fel de pomișori. Aveau smochine din plin și am văzut chiar și kiwi atârnând într-un mic pomișor. Clima ține cu locul ăsta!
Vedere către munți
Casa Robinson Sunset House și curtea casei
Cel mai bun loc pentru a te bucura de o cafea turcească în fiecare dimineață admirând lacul, și gândindu-te la ce vei vizita în aceea zi.
Bucătăria de vară
Priveliștea de acolo, privind înspre Sfântul Naum.
Munții arată incredibil, mai ales când te uiți la ei în timp de înoți în lac. Am mai văzut un peisaj așa superb doar prin Thassos în Grecia.
Floricelele din grădină
grădina, încă foarte verde chiar și în octombrie
o grădină curpinsă de toamnă
un close-up asupra casei
Drumul și plaja din Lagadin
Foarte tentantă arată plaja chiar și în timpul lunii Octombrie.
Plaja din Lagadin spre seară, pregătindu-se de apus.
O apă atât de curată, încât nu îți vine să crezi!
Iar apa era destul de caldă încât puteai să te plimbi prin ea fără să îngheți. Era chiar relaxant. Îmi părea doar rău că nu era puțin mai caldă încât să fie bună de o baie.
Liniștea din jur se pregătea de o noapte liniștită în timp ce soarele era furat de munții Albaniei, ce se aflau pe cealaltă parte a lacului.
camera mea, la apus
Cum ajungeți acolo? Din Ohrid puteți lua ori un taxi ori să luați un fel de maxi-taxi. Cu taxiul trebuie să fie în jur de 5 euro, cam 300 de denari pentru că sunt 8 kilometri. Iar dacă sunteți cu mașina, atunci nu contează, doar urmați indicatoarele către Sveti Naum, în cazul în care nu apare nimic cu Lagadin.

Locul se numește Robinson.s Sunset House. Puteți face rezervare acolo pe site fără probleme.

You May Also Like

7 Comments