Serie Foto Turist in Bucuresti

Anul trecut a fost un an plin de călătorii. Ba am plecat eu, ba am fost eu cea vizitată. Și uite așa am realizat și o mini serie cu câțiva prieteni ce au trecut prin București. Pozele sunt de anul trecut cam pe vremea asta, și sunt doar câteva.
Amicul meu Ivan, din Sofia, Bulgaria. Casa de pe lacul din Herastrau de la Muzeul Satului. O mică oază de liniște în inima capitalei.
Lora, Sofia - Bulgaria. Parcul Cișmigiu.
Fiecare utilizând alt mijloc de transport.
Puțină nebunie ca să rupem monotonia!
Imensitatea Poporului văzută cu niște prieteni veniți din Bulgaria cu autostopul. Ei fiind defapt niște polonezi din orașul Lublin ce au fost anul trecut cu bursă Erasmus în Sofia.
Spre deosebire de noi, ei văd altfel imensitățile de clădiri gen Casa Poporului. Pentru ei e interesant, frumos și abia așteaptă să facă turul și pe interior.
Paulina și Casa Poporului
Privire prin ochelarii lui Mateusz
Lumea arată mai altfel prin ochelarii unui polonez..
...și mai ales Bucureștiul, care pentru ei e o capitală interesantă.
Și pentru noi, este doar o nouă zi. Oricum, vizitele prietenilor mei m-au ajutat să văd orașul mai altfel. Să-i descopăr și punctele frumoase și interesante și să mă bucur de parcurile verzi pe care le avem.

Comments

Unknown said…
Mereu am fost surprins ca strainii vad orasul altfel decat noi, si de cele mai multe ori declara ca e un oras frumos.
Da, e chiar uimitor când mergi cu ei prin oraș. Mereu vezi prin ochii lor și Bucureștiul începe să devină frumos. Era ok și inainte, dar de vreo 2-3 ani de când a inceput pe la mine pelerinajul, am redescoperit o noua capitala si am invatat sa mai apreciez unele lucruri. Si totul cu ajutorul lor!
Tiby said…
Mie imi place sa ma plimb pe Calea Victoriei, de la Ateneu pana la CEC apoi sa iau o pauza in Centrul Vechi.
Daca vrei sa afli mai multe despre istoria Centrului Vechi sau despre Calea Victoriei iti recomand aplicatiile gratuite android - Bucuresti Calea Victoriei si Bucuresti Centrul Vechi