Vulcanul Panorama Valea Jiului

Una din priveliștile mele favorite. Este o poză făcută de pe blocul D1, un bloc masiv, chiar la intrarea în oraș. Un bloc de pe care am admirat multe răsărituri în timp, apusuri niciodată pentru că atunci când merg acasă nu vreau să fiu matinală.
Tot de acolo, un cadru puțin mai wide de data asta. În față se vede și blocul F1, blocul în jurul căruia am copilărit, am jucat *ascunsea* și multe alte tâmpenii. Ca să nu mai vorbesc de superbele dealuri din partea dreaptă de unde eram nelipsiți iarnă de iarnă. Mergeam acolo cu săniile până sus în vârful dealului. Urcam o oră, coboram în 10 minute. Dar a fost frumos!
Câteva floricele din grădina bunicii mele. Mereu găsesc ceva frumos de pozat pe acolo mai ales pe timp de vară. Sau primăvara când înfloresc pomii..
O zonă minieră, dar cu mare potențial turistic.
Pozele sunt făcute puțin mai sus de zona unde acum se află punctul de plecare al celebrei telegondole. Puțin mai sus, dacă urci ai ocazia să vezi peisajul din poza de mai sus. Și dacă nimerești pe acolo la apus este cu atât mai frumos.
Tot de acolo, în drum spre Crucea lui Bogdan, de data asta un cadru mai wide decât cel precedent. Aici e un loc perfect de făcut poze cu un obiectiv peste 200mm. Mai ales seara cu trepied!

Comments