Poze Hotel Pallatium Manastira Svishtov Bulgaria

by - June 30, 2011

Am ajuns la acest hotel după ce am văzut prezentarea lui pe site-ul InfoBulgaria. Noi eram de mult timp fani ai micului orășel de la Dunăre. Și ne-am gândit că dacă tot mergem la plimbare și la shopping, nu ar strica să stăm și un weekend să ne relaxăm. Așa că am decis să ne petrecem sâmbătă seara aici.
Pentru apartamentul de mai sus, unde încăpeau lejer 4 oameni noi am plătit 100 de leva, adică 50 de euro. Asta includea și un mic dejun, folosirea cetrului spa și internet wi-fi.
Apartamentul era uimitor de spațios! În jur de 50 de metri pătrați. Puteam da un mic party acolo fără nicio grijă. E bine mai ales pentru cei care stau mai mult de 2 zile. Au spațiu pentru orice.
La televizor se prind vreo 10 posturi, desigur din păcate toate sunt bulgărești, probabil nu au fost atât de mulți români încât să investească într-o antenă, dar sigur se poate schimba ușor lucrul acesta pe viitor.
Noi am avut chiar ultima cameră din capătul holului. Clădirea seamănă cu un fel de foste chilii, sau ceva legat de mănăstirea de peste drum. Holurile sunt mari și largi, iar camerele spațioase și destul de înalte.
Și plin de floricele pe fiecare pervaz, deși lumină era destul de puțină datorită multitudinii de copaci. Dar avantajul era că țineau într-un fel și căldura departe. Nu aveai nevoie de aer condiționat.
Un fel de Lobby Bar. Din păcate pereții sunt extraordinar de groși așa că router-ul de net nu bate peste tot. Dar se poate sta foarte bine aici, sau jos la restaurant. În ambele locuri se găsesc prize libere pentru laptop, deci nu este nicio problemă.
Una din terasele de afară, aici am luat micul dejun dimineața. Foarte interesant mi s-a părut că mesele erau defapt niște vechi mese de cusut. Arătau tare bine așa recondiționate.
Jacuzzi-ul din exterior. Perfect pentru 4 oameni. E fain că e făcut în așa fel încât să poată fi folosit atât vara cât și iarna. Doar că vara era ceva mai cald acolo, deși dacă se deschideau ușile glisante și mai bătea și vântul era perfect. De asemenea, poți face o comandă de o bere rece de la bar pe care să o savurezi direct în piscinuță.
Vedere din alt unghi. Se vede și ușa barului.
Privire generală, în spate hotelul, grădina de vară, micuța căsuță unde este jacuzzi-ul. Foarte interesantă îmbinarea asta între nou și vechi.
Pe aici există și niște animăluțe. În poza de mai sus sunt niște păuni, dar la hotel mai există și un ponei și un foarte drăgut chinchilla.
Eh, asta putea să lipsească din peisaj. Dar din fericire era mai ascunsă așa că nu ne-a deranjat vizual.
Gradina de vară.
Aici chiar puteai să te bucuri de o masă fantastică, la umbra pomilor.
Orez cu ciupercuțe și un vin Sviștov, Merlot din anul 2004.
Vinul a completat perfect bucatele degustate de noi. Vinul se găsește și la Kauflandul din Ruse, sau la Metro (unde sunt mai toate sortimentele).
Un grătar frumos executat, carnea fragedă și mai uscată, exact cum am cerut.
Cartofi cu brânză. Au mers perfect cu grătarul și cu vinul din pahar. Au făcut totul să alunece mai ușor. Mai ales că la hotel există o cramă de vinuri, așa că aveți de unde alege!
Recepția
Interiorul Restaurantului

You May Also Like

3 Comments