Eat Learn Move - Travel

Nu am fost un mare fan al filmelor scurte, pentru că nu au existat foarte multe care să mă impresioneze. Dar astă seara am primit niște linkuri care mi-au deschis și mai tare apetitul de călătorit, deși eu sunt încă pe drum. Cu greu poți rămâne indiferent când vezi așa ceva, mai ales când pare așa de distractiv!

Primul filmuleț se numește EAT și așa cum se poate vedea, este cu și despre mâncare! Multă mâncare și faină. Cei 3 tipi au umblat 44 de zile prin 11 țări și au încercat probabil tot ce le-a ieșit în cale. Au dat dovadă de ceva curaj nu glumă. Eu cel puțin sunt mult mai reticentă în ceea ce privește mâncarea și nu încerc cu ușurință orice.

Al doilea filmuleț se numește LEARN și arată cum personajul principal încearcă mereu lucruri noi în țări diferite. De la pâine la sticlărie, degustări de vin și cântat la chitară. Viața e făcută ca să învățăm, mai ales călătorind și unii de la alții.

Și ultimul și cel mai frumos și impresionant clip se numește MOVE. Este vorba despre mișcare, despre călători, despre călătorii. Este plin de imagini, scurte dar de efect! Tipul vine către tine, dar până să ajungă în fața camerei, peisajul se schimbă de 50 de ori. Multe milisecunde și mulți pixeli au contribuit la imginile de mai sus. Viață de călător.

Comments

Rose said…
Sunt extraordinare. Ceea ce mi se pare fantastic este nu neaparat rezultatul final [care e genial], ci volumul de munca si viziunea din spatele acestuia. :) Multumesc pentru ca ni le-ai adus in fata ochilor!
Și eu am rămas tare impresionată de ele și sunt tare geloasă pe cei 3 băieți că au călătorit atât. Cât despre ideea lor, doar cuvinte de laudă!
Narcisa said…
cam asta ar fi definiţia călătoritului, nu? :)
In mod sigur! Mai ales ca sunt atatea lucruri pe care le aflii intr-un mod mai deosebit, nu doar citind la biblioteca.