Hotel Gorubliansko Hanche Sofia

Atunci când am avut distracția cu stricatul mașinii prin Bulgaria de astă vară, vă spuneam și că am poposit 2 nopți la un hotel. Cel care ne-a tractat ne-a adus aici, pentru că s-a gândit că tot avem de pierdut o duminică întreagă așa că măcar să ne putem bucura de vremea frumoasă de la jumătatea lui iulie. Așa că ne-a dus la Hotelul Gorublyasnko Hanche. De pe afară nu arată a cine ştie ce. Poate chiar pare mai ciudăţel. Dar odată intraţi în curte ne-am bucurat enorm că are parcare mare.

Am parcat fericiţi, și am intrat în recepție. Acolo nu ne-a impresionat deloc recepția, era puțin cam mult kitch pentru gustul nostru, dar prețul era cât de cât ok. O cameră dublă costa în jur de 30 de euro, pe când o cameră triplă costa în jur de 50 de euro. Prețurile includ micul dejun și accesul la piscină.
Încă din aceea seară am plonjat în piscina hotelului. Apa era încă caldă și bună! Mai ales după o zi lungă cu opriri aiurea și stres.
Există și o secțiune pentru copii.
Hotelul + piscina. Hotelul mi se pare că arată ca un hotel de tip formula 1, deși camerele erau foarte spațioase odată ajuns în interior. Plus că aerul condiționat mergea foarte bine (prea bine uneori, la un moment dat fiindu-ne chiar foarte frig).
Duminică seara am fost goniți de la piscină de o mică ploicică. De precizat, micul dejun se ținea în restaurantul de lângă hotel (altă clădire) și era de tip bufet suedez. Nu erau decât 2 mese cu mâncare, dar în mod normal nimeni nu ar fi avut probleme să plece satisfăcut. Pentru vegetarieni nu era la fel de variat, dar totuși se mai găsea ceva.
Camera. De menționat hotelul avea peste tot internet wi-fi (gratuit!)
Paturile erau mari și moi, numai bune pentru niște călători obosiți.
Acesta este hotelul perfect pentru cei în tranzit, aflându-se chiar pe centură. Astfel se economisește enorm de mult timp. Dar nu îl recomand pentru cei care merg acolo dorind să vadă și Sofia. E departe de centru și chiar dacă se poate ajunge cu autobuzul e complicat. Taxiul până în centru cred că este maxim 7 leva (15 lei).
Pentru mai multe detalii, vă las linkul lor. Noi am fost fericiți de serviciile oferite, mai ales că am avut parte de parcare + piscină + cameră foarte spațioasă. Era frumos și că era o zonă liniștită, deci ne-am putut odihni, mai ales că eram abia la jumătatea drumului către Ohrid.

Comments

Narcisa said…
să tot ajungi așa odihnit la Ohrid! :D
Odihna a fost buna, dar din pacate am pierdut mult timp pretios. Noi trebuia sa fim duminica la Ohrid. Asa am ajuns luni noaptea. Si cum concediul era scurt am suferit putin dupa ziua asta pierduta.