Hotelul Victoria Palace Sunny Beach

Hotelul Victoria Palace sau de ce sunt uneori românii priviți ciudat când merg în Bulgaria. Doresc să vă povestesc o fază la care am asistat fără să doresc, în septembrie 2011. Eu și încă 2 colegi, eram acolo în hotel doar în vizită (un mini info trip), să vedem cum arată hotelul, cum sunt camerele și ce facilități are.

Dar mare ne-a fost mirarea când ajunși în față hotelului am găsit o mașină parcată drept în fața întrării în hotel. Era roșie și avea număr de Ilfov, da erau compatrioți de ai noștrii. Ni s-a părut ciudat că au lăsat-o acolo, mai ales că nu era voie să parchezi pentru mai mult de 5 minute cât dura urcatul bagajelor în hotel.

Mai bodogănim noi că nu e frumos și că putea măcar să o parcheze undeva și nu să se facă de râs. Apoi intrăm în hotel și ne vedem de treaba noastră. Însă în timp ce așteptam liftul, împreună cu unul dintre bell boys, apar două cucoane care fug în primul lift cu o tonă de sarsanale. Eu și o colegă rămânem jos cu bell boy-ul pentru că nu era loc pentru toți.

Și asta a fost momentul când a avut loc distracția. Imediat ce cucoanele au început să urce.. în zona noastră au apărut 2 masculi (ne-feroce) care căutau prin buzunare cheile de la cameră probabil. Le găsește dosite printr-un buzunar și începe să *parlească pi englezește*

- Hello, Take this.. aaa cum se zice mă la asta (zice primul mascul în timp ce-l înghiontea pe al doilea tip)

... a take ză CHEIE to madam... da, acolo sus (zice gesticulând cu ambele mâini către etajele superioare)

Da (dând din cap pe românește că da) madam.. take cheie and say.. say Viorica! Madam is Viorica! Bagaj sus .. madam!

După acestă converstație întorcându-se mândru la celalat mascul, își admiră brătările all inclusive și mai auzim doar un mândru *hai să bem mă! că doar cucoanele despachetează ele și aranjează, hai că mi-e sete de mor!* și pleacă apoi șold la șold către primul bar.

Cred că bietul bell boy nu a înțeles prea multe, și mă mir cum bietul de el s-a abținut să nu izbucnească într-un râs isteric. Am rezistat toți până cei 2 au dispărut din raza vizuală și apoi ne-am pus pe un râs sănătos vreo 5 minute.
Situat în Sunny Beach, la doar 30 de metri de ţărm, intre hotel si plaja aflandu-se doar faleza pietonala, Hotelul Victoria Palace de 5 (este un fel de 4* plus) stele oferă un centru spa cu piscină, saună şi baie turcească si e decorat intr-un stil foarte oriental, ce te duce cu gandul prin Levant sau Egipt.
Mașina parcată în fața recepției.
O bucățică de Egipt
Piscina exterioară
Tot piscina exterioară
Camera cu animal print all over the place! Asta e stric pentru pasionații genului care pot să doarmă liniștiți și să se trezească apoi relaxați într-o astfel de încăpere. Clar nu este un hotel pe gustul meu. Dar toți avem gusturi și pasiuni diferite.
Plaja din fața hotelului Victoria
Panorama ce o puteți admira din camerele cu sea view. Asta mi-a plăcut tare mult, că se vedea așa frumos, și deși era final de septembrie, parcă nu îți venea să crezi că vara este pe final.

Comments

Dudian said…
Lasă că la Borovets acu două săptămâni era plin de români la bustul gol, deşi nu erau mai mult de 10 grade si comunicau verbal (racneau) cu altii la fel de dezgoliti de pe balconul unui hotel. Acum 4 ani in Tunisia un urangutan din Braila tot striga dupa un arabete prin Duty Free, "Curmal, curmal, how much?" La Viena stateau niste Dorei in pasaj la Karsplatz si se minunau ce "bune" sunt domnisoarele care le parcurgeau campul vizual. Si daca ma mai gandesc, mai gasesc:)
Da, si eu am avut parte de fel de fel de romanisme prin infotrip, dar asta parca a fost mult prea de tot. Ca in rest nu mai vorbesc de muntele de mancare ce merge la gunoi.. pentru ca masura nu exista!