Frozen Rain Berceni Bucuresti

Așa cum bine știți la tv se zicea de vreo 2 zile că o să vină și momentul când o să avem *freezing rain* sau pe românește o ploaie care îngheață. Având în vedere dorința de exagerare și goana după senzațional, e normal că am inclinat să zic că iar fabulează, dar în această dimineață am avut ceva de furcă pe gheață (în jur de 9 și ceva dimineață că apoi după prânz s-a mai topit) pe un drum care în mod normal e foarte scurt.

Ei bine, eu simțeam că merg pe munte și mă țineam ba de câte un gard, ba de câte un pom și la nevoie sprijineam și o mașină. Și mașinile înghețaseră în parcări, pe portiere putându-se vedea siroiurile de apă înghețate. Și pe jos.. aveam parte de un mic patinoar, dar fără patinele care mă jenau, gratuit și care nu se mai termina.

Mai jos aveți parte de câteva poze făcute în zona mea de Berceni, tot înainte de prânz când pe jos încă se aluneca și când zăpada nu ne invada.


mici țurturi



un om curajos (sau nu).










Comments

frumos surprins, congratz! vezi si la mine ceva asemanator din cartierul nostru :)
Roxana said…
Frumoase macesele alea inghetate! :)
Anda said…
Foarte fain. Acum o saptamana, am surprins si noi iarna din spatele blocului. Tot in Berceni. Uite aici: http://hai-la-bord.blogspot.com/2012/01/iarna-pe-ulita-din-spatele-blocului.html
@Octavian - le-am văzut imediat ce le-ai publicat! A arătat frumos Titanul! În ce zona mai precis?

@Roxana - știi ce e urât? Că până azi nici nu remarcasem măceșele alea din grădina blocului! Acum însă am explorat bine zona!

@Anda și Ionuț - Ce frumos, tot în Berceni? Mă duc acușica să le văd!
Unknown said…
Frumos, mie nu mi-a dat prin cap sa fac niste poze.
criserb said…
Frumoase pozele, felicitari! Imi plac foarte mult ;)
@Apollo - avand in vedere vremea.. se pare ca ai sanse si azi. Eu am vazut ca multi copaci inca mai aveau crengute inghetate in aceasta dimineata!

@Criserb - Multumesc mult!Ma bucur!