Vederi din Praga Cehia

În vara lui 2009 cred că m-am reapucat de cumpărat vederi. Deși îmi achiziționasem Nikonelul, parcă doream și altceva, doream să am și o altă perspectivă asupra orașului x. Și uite așa am reînceput să cumpăr, mai ales că prin Bulgaria se găsesc peste tot și la prețuri foarte ok, de numai câțiva stotinki. Pe la noi majoritatea de vând cu 1 leu dacă nu mă înșel.

Am trimis puține vederi poștale. Depinde de multe ori de timpul liber pe care îl am și mai ales cât de departe este poșta. Dar de cele mai multe ori, le cumpăr și le scriu.. iar acasă le dăruiesc personal. Uneori prin poștă au durat foarte mult, doar din Bulgaria și până în Romania.. și au ajuns după 2 săptămâni. Bine.. dacă sunt plecată o perioadă mai lungă.. atunci sacrific o oră și merg la poșta lor, care din păcate este la fel de lentă ca și cea mioritică!

Plus că o parte din ele au ajuns pe un mic perete din camera mea. Un perete plin de locuri superbe. Astfel poate își mai fac și alții o părere diferită despre Balcani, mai ales că predomină pozele din Bulgaria, Macedonia + Romania + Slovenia. Astea momentan. Colecția e în curs de completare.

Voi încă mai adunați/trimiteți/colecționați vederi? Chiar sunt curioasă dacă și vederile vor trece de această criză împreună cu noi! Până atunci vă las cu câteva vederi aduse de mine din Praga.
Podul lui Carol (Karluv Most)
Zlatna Ulicka - Străduța de aur
Stare mesto, piața centrală din vechiul oraș.
Tot piața centrală, biserica Sf. Nicolae și în spate pe deal este castelul din Praga!
Simbolurile orașului!
Centrul vechi, un loc superb pentru plimbări noctune pe străduțe mici și înghesuite, dar atât de frumos luminate! Mai ales când poți să te bucuri de o bere proaspătă la fiecare 200m!

Comments

Ce frumos! Imaginea cu Straduta de Aur am crezut ca este dintre cele facute de tine.

Vederi nu colectionez (asta nu inseamna ca nu imi plac). Din considerente de spatiu prefer fotografiile pe care le pastrez intr-un folder.
Roxana said…
Si eu mai cumpar si trimit vederi... de exemplu din Grecia au ajuns in Romania, dar nu si in Franta... asa ca e cu du-te vino. Ca sa fiu sigura le si fotografiez inainte sa le tirmit [cu tot cu text]. :) Sunt frumoase. De ce nu?
@Vulpita - Oh! ce m-as fi bucurat sa prind si eu pacle de zapada prin Praga! Dar din pacate nu am avut ocazia. Poate data urmatoare. Desi cred ca as merge acum pe timp de vara sa vad cum este!

@Roxana - Ce faaain! uite la asta cu pozatul lor inainte de trimitere nu m-am gandit! Eu dupa cum spuneam.. le trimit mai rar ca sunt uituca, si nu mereu tin minte sa le duc la posta!