Paste Ultra All inclusive 95 Euro in Albena

Agenția Paradise Travel Agency, are o ofertă foarte bună pentru voi pentru a sărbatori împreună Paștele în stațiunea Albena, din Bulgaria. Tot hotelul Ralitsa Superior este luat de colegii mei în garanție, adică camerele sunt ale celor de la Paradise și doar ei pot să le vândă. Așa că nu există riscul de overbooking!

Mai jos o să vă povestesc puțin despre ofertă.

Resortul Albena se aflaă la numai 4 ore cu masina față de București. Se poate ajunge acolo fie pe A2 spre Constannța - Vama Veche, fie prin Bulgaria pe ruta Călărași - Dobrich - Balchik - Albena. Colegii mei vă pot oferi și transport la 30 euro/pers dacă nu doriți să mergeți cu mașina.

Raportul calitate/preț de PAȘTE la RALITSA SUPERIOR, 4* este imbatabil! RALITSA SUPERIOR, 4* - unul dintre hotelurile de marca ale Albenei ofera in perioada Pastelui meniuri traditionale bulgaresti si romanesti in sistem ultra all inclusive, un program artistic deosebit, relaxare la centrul SPA si piscina interioara precum si o atmosfera de sarbatoare speciala la un tarif preferential pentru prieteni:

95 euro/ persoana/pentru 3 nopti cu ultra all inclusive specific sarbatorilor de Paste si acces la piscina interioara, sauna, etc.

Puteți lua foarte ușor legatura cu cei la la Paradise Travel Agency, ori pe mail la office@paradise.ro ori sunând la unul din numerele de telefon de pe site. www.paradise.ro

Îmi permit să vă fac astfel de romandări pentru că am lucrat o bună bucată de vreme alături de cei de la Paradise Travel Agency și sunt conștientă de seriozitatea de care dau dovadă când vine vorba de bunăstarea clienților.
un mic exemplu, ca să vedeți ce o să găsiți în Albena
piscina interioară

Comments

geo said…
Se poate ajunge la fel de usor si pe la Giurgiu-Ruse. Drumul este foarte bun,se merge pe E 70 pana la Shumen,iar de la Shumen pana la Varna pe A2. Intre Varna si Albena sunt aproximativ 25-30 km(sosea foarte buna). Este ruta cea mai buna pentru cei din Bucuresti si judetele vecine. Eu trec cu feribotul pe la Turnu Magurele-Nikopol(ca sunt la mine acasa).
Eu va doresc drum bun si sanatate !
Și noi mergem mereu tot prin Bulgaria, mai ales pe timp de vară. Astfel evităm nebunia de pe șosea și scăpăm de stresul cauzat de șoferii care îți ies în față. Prin Bg pe Silistra - Dobrich e numai bine, chiar liniștitor drumul!