Video Festivalul Trandafirilor Kazanlak Bulgaria

Fiindcă v-am tot povestit în articolele trecute despre cum a fost în Kazanlâk, am zis că e frumos să vă și arăt. Mai ales că uneori este nevoie și un scurt video ca să înțelegeți exact cât de frumos a fost atunci. Zona era plină de trandafiri și voie bună! În clipul de mai sus o să mergeți cu mine prin tufele de trandafiri de lângă satul Enina să vedeți ce obicei frumos încă se transmite din moși strămoși, chiar dacă aici totul era făcut pentru spectacol, dar în spatele acestor flori se află oameni reali care în fiecare an se roagă pentru ploaie și se roagă ca grindina să nu le distrugă munca.                                     
Oriunde întorceai privirea descopereai că se forma o nouă horă. Uneori doar fete, uneori fete și băieți și erau momente când chemau și oameni din public. Era tare plăcut să dansezi cu oameni de peste tot, mai ales când vedeai că mai sunt și alții cu 2 picioare stângi. Era distractiv, mai ales că dansatorii profesioniști erau tare drăguți și înțelegători!
 
Duminca aceea a fost o zi care ne-a binedispus pe toți! Am dansat.. am râs, am descoperit noi obiceiuri, am vorbit cu bătrânei simpatici și am aflat că există cognac de trandafiri. Bulgarii ne-au uimit prin voia bună afișată! Sper că și vouă o să vă placă la fel de mult în Valea Trandafirilor!                  

Comments

Filmuletele intregesc pe deplin prezentarile tale despre Festivalul Trandafirilor. Mie mi-a placut seria, felicitari! :-)
Ana Maria said…
Frumoase obiceiuri au bulgarii :)