Mechelen Antwerp Flandra Belgia

by - June 27, 2009

Mechelen este un oraş în municipalitatea Anverului, provincia Flandra din Belgia. Este un oraş situat pe axa Antwerp - Brussels fiind cam la 25 de kilometri de ambele.
Zona Mechelenului a fost întemeiată pe malulurile râului în timpul perioadei Galo-Romane, după cum acest lucru este atestat de mai multe ruine.
În timpul declinului Romei din timpul secolelor 3-4 zona a devenit locuită de triburile germanice, şi câteva secole mai târziu a fost creştinizată de misionarul irlandez Sfântul Rumbold care a construit şi o mănăstire.
Pe acest site puteţi vedea oricând, prin webcam toată Piaţa centrală din Mechelen. Webcamul amplasat, se miscă destul de mult acoperind aproape perfect cele 360 de grade.

Doar o poveste de dragoste pierdută în timp..
În secolul al 15-lea, oraşul intră sub guvernarea Ducelui de Burgundia, marcând începutul unei perioade prospere.
În 1473 Chareles Bold a mutat câteva entităţi politice în oraş, Mechelen-ul având rolul de Curte Superioară până în timpul Revoluţiei Franceze.
Mechelen a fost chiar capitala Ţărilor de Jos sub conducerea Margaretei de Austria în prima parte a secolului 16.
În timpul secolului 16 influenţa politică a oraşului a cunoscut o scădere, datorită faptului că multe instituţii guvernamentale au fost mutate in Bruxelles.
In secolul al 19-lea oraşul a intrat în era industrială. În 1835, prima linie ferată a continentului European făcea legatura între Bruxelles şi Mechelen, devenind punctul central al reţelei de căi ferate din Belgia.
la plimbare prin centrul oraşului într-o zi ploioasă
altă vedere asupra catedralei Sfântul Rumbold
unul din multele lor colţuri de verdeaţă
la câţiva paşi de piaţa centrală se află această fântână îndrăzneţ proiectată
şi care atrage o mulţime de turisti dornici să se pozeze lângă ea

You May Also Like

4 Comments